Vindecare in natura: workshop-uri la festivalul Waha

waha1

18-21 iulie 2013, Județul Covasna, Comuna Bățanii Mari.

Asociația Unda și Thrancians prezintă Waha Festival, care va avea loc la Bățanii Mari, județul Covasna, în perioada 18-21 iulie 2013.

Festivalul Waha se află la a doua ediție consecutiv și este focalizat pe 3 direcții principale : Muzică și dans, Arte și spectacole, Trai alternativ. Evenimentul are loc în aer liber, în mijlocul naturii, intenția fiind aceea de a aduce oamenii mai aproape de muzică și natură, fiind și un prilej de celebrare a acesteia din urmă.

Festivalul va reuni peste 200 de artiști din țară și din strainătate împărțiti pe 3 scene: psy, alternative și chill out.

Scena psy reunește stiluri muzicale precum psychedelic, goa, progressive trance. Aici vom regăsi câteva nume importante de pe scena internațională: Juno Reactor (Anglia), Lyctum (Serbia), Dark Whisper (Italia), Aodioiboa (Germania), Calamar Audio (Finlanda), Oxya (Grecia) și mulți alții, dar și artiști români reprezentativi: Atma, Latam, Roua, E-Mantra, etc. Sunetul pentru această scenă va fi un soundsystem autentic Funktion-One.

Scena de alternativ aduce sub același acoperiș concerte live, muzică fusion, alternative, muzică electronică, techno, jam sessions : Meltdown Mickey (Anglia), Aria Urbană, Casetofoane, Dreamdoktor, Karpov Not Kasparov, Pericol, Rodion, Shadowbox, Electroclown, Poetrip, DJ Vasile, Dubase, Ufe, Lektro și mulți alții.

Scena de chill-out ne va relaxa simțurile cu genuri muzicale precum ambient, downtempo și dub. La pupitru vor urca: Waterling (Germania), Suduaya (Franța), Slowmozart & Laidbach (Finlanda), Therapist și AuroraX (Bulgaria), dar și Matze, Ancient Core, Logical Elements, Ati, Akim Hash și mulți alți români.

Pe langă partea muzicală vă veți putea bucura și de o mare diversitate de Arte și Spectacole. Artiști din România și Europa vor oferi, prezenta și expune : land art, arte plastice, spectacole cu focul, performance, UV art, vizualuri, cinematograf în aer liber (la care Tripoteca va contribui din plin), etc.

A treia direcție pe care se focalizează festivalul Waha este Traiul alternativ.

“Sharing Trust Society: The Experiment” are ca scop crearea unui context pentru a încerca diferite forme sau posibilități alternative de relaționare și conviețuire, pornind de la ideea unei societăți alternative bazate pe împărțit și împărtășit. Propunem experimentarea unui model socio-economic și de organizare diferit, în care sistemul de valori actual va fi reorganizat, căpătând o nouă dimensiune, în care mijloacele de exprimare creativă și schimbul de cunoștințe și servicii vor sta la baza construirii societății alternative.

Zona de Healing, construită împreună cu Dragonz Family, vă propune o viziune asupra dezvoltării personale și a cunoașterii prin ateliere pe diferite teme, tehnici și metode practice de aplicare a traiului și terapiilor alternative, un spațiu pentru minte, trup și suflet.

Facebook: https://www.facebook.com/events/358131187642431/?fref=ts

Luminis

http://wahafestival.ro/zona-healing/

Workshop-uri

http://wahafestival.ro/ workshop-uri/

Terapii

http://wahafestival.ro/ terapii/

http://facebook.com/media/set/?set=a.629324733764043.1073741826.429103767119475

Evenimentul este organizat de Asociația Unda și Thrancians.

Parteneri media: Radio Republika Verde, Radio Groove ON, Orașul Meu, SubFeleac Cluj Napoca, Ginger Group, Psyonic, Yazee, Veioza Arte, Feeder, Metropotam, Drumul spre Centru, Anyplace, Vinsieu, djsets, sub25, 7 seri, Tillate, The Vandalist, Bucatarul vegetarian la tine acasa, Umbluliber.com.

Pret bilet: 220 lei

Pentru câteva zile vrem să traim ca o comunitate în mijlocul naturii unde fiecare joacă un rol în realizarea evenimentului iar barierea dintre artist și public dispare.

https://www.facebook.com/events/329898050461340

http://wahafestival.ro/

Leave a Comment