Visul ca poarta a inimii: seara de vise la Drumul spre Centru

592332_470186579711930_1901568424_n

19 ianuarie (10.00-20.00) – 20 ianuarie (10.00-14.00), str. Dumitru Cariadgi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Visele si ”visatul” sunt intr-adevar porti catre Inima. De-acolo, din centrul Fiintei, visele vorbesc Visatorului despre ceea ce este cu adevarat important pentru suflet. Despre ceea ce este posibil, mult mai mult decat ce poate imagina mintea diurna. Despre ce are nevoie corpul si despre a crea, in mod constient, realitatea. Despre Viziune si despre Misiune.

Visele:

  •   ne vorbesc despre dorintele sufletului
  •   ne invata despre sanatatea trupului si mintii
  •   ne poarta intre trecut si viitor, vindecand si eliberandu-ne calea
  •   prevestesc noi intalniri in viata noastra
  •   ne conecteaza cu resursele si cu energia noastra vitala
  •   ne arata calea implinirii destinului

Mai tii minte care este menirea ta aici, acum, in forma umana? Mai tii minte pentru ce ai venit pe Pa-mant? Sufletul te cheama undeva – un loc pe care-l cunosti, uneori dincolo de cuvinte, un loc care-ti apare in vise si in care te simti ACASA. Stii ca ai venit cu un scop in aceasta existenta, stii ca ai lectii de invatat, oameni de intalnit, experiente de trait – altfel spus, stii ca ai de implinit o misiune, unica, pretioasa, misiunea sufletului tau.

Uneori increderea in cale scade, uneori ne ratacim si uitam drumul, insa el e tot acolo, ne asteapta cu rabdare sa privim inspre el, sa ne amintim ce vrem si cine suntem. In vise, drumul de urmat apare in diverse forme. Tot aici apar resursele, prezente arhetipale care ne sprijina (parti ale fiintei noastre ex-tinse), mesaje care ne ajuta si ne usureaza parcursul, daca alegem sa le oferim atentia noastra.

”Dreaming is about waking up”, spune Robert Moss, creatorul metodei ”Active Dreaming”. Cu aju-torul acestei metode si prin Respiratia Inimii, pe ritmuri de tobe ne vom deschide vastului spatiu al viselor si al viziunilor sufletului, invatand sa aducem in realitatea cotidiana incredibila putere creatoare pe care o purtam in noi, eliberand calea spre implinirea propriului destin.

Ana Maria Stefanescu este terapeut transpersonal cu dubla formare in lucrul cu vise. Este Dream Teacher certificat – Robert Moss School of Active Dreaming – fiind singura din Romania cu aceasta formare.
De asemenea, are o formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Dreams & Psychology).

Cristina Craciun este psiholog, terapeut transpersonal. In prezent, in formare in Gestalt Terapie si in Constelatii Sistemice (Familiale).

(Cristina Craciun si Ana Maria Stefanescu l-au avut ca invitat in Romania pe Robert Moss, in octombrie 2012, cu workshopul ”Dream Archaeology”. Robert Moss va reveni in Romania, la invitatia lor, in octombrie 2013. Mai multe informatii in curand pe www.drumulsprecentru.ro)

Cost workshop: 250 lei (150 lei pentru studenti / pensionari)
Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro

 

Leave a Comment