Vocea vindecatoare: atelier cu Alexandru Anton in Bucuresti

1381471_10151704722181275_1453150831_n

10 octombrie 2013, 19:00 – 22:00,Centrul Chemarea Sufletului, str. Stefan Luchian (Pictor) , nr.13, Sector 2, Bucuresti

Ti-ai ascultat vreodata PROPRIA voce? Ai constientizat puterea ei si ai folosit-o?

Vocea reprezinta legatura dintre interior si exterior, cheia comunicarii, dar si a manifestarii, in aceasta viata. “Cere si ti se va da” arata implicit importanta cererii. Ca sa ai, trebuie sa ceri, iar a cere inseamna a scoate pe gura “cuvantul care a fost la inceput”. Doar atunci primim un raspuns, in toata frumusetea si puterea lui, cand ne folosim legatura directa pe care o avem, prin vibratie, cu acest univers vibrational infinit.

Intrand in spatiul de rezonanta interior si ascultand vocea tacuta a spiritului care se manifesta prin noi, intram in contact cu puterea noastra si incepem sa manifestam in aceasta viata darurile si calitatile noastre autentice, felul nostru natural de a fi prin care avem la dispozitie o cantitate infinita de energie si un flux liber al creativitatii.

Totusi, in ziua de azi relativ putini oameni isi asculta vreodata propria voce, fiindca in general ne-am obisnuit sa fim atenti la continutul gandurilor noastre si mai putin la sunetul, vibratia si emotia din voce, atat cea interioara cat si cea exterioara. Atunci cand ne ascultam cu adevarat vocea, ea ne ofera indicii despre adevaratele obstacole – acelea pe care le tinem in noi si pe care la un anumit nivel ni le punem singuri, si adevaratele solutii – acelea pe care le avem intotdeauna in noi.

Va invit la acest atelier sa creem impreuna un spatiu liber de exprimare si ascultare, in care ne lasam ghidati si treziti de propria voce la adevarata putere sufleteasca din noi. De asemenea, vom pleca de la acest atelier cu cunoasterea si experienta directa a felului in care putem folosi propria voce pentru deblocarea si manifestarea fiintei noastre autentice.

Nu este necesara nicio experienta anterioara in meditatie, lucrul cu vocea sau muzica.
Numarul de locuri este limitat, in limita spatiului disponibil. Va rog inscrieti-va la explorareprinsunet@gmail.com

DATA: Joi, 10 octombrie, ora 19:00-22:00
LOCATIA: Centrul Chemarea Sufletului, str. Stefan Luchian (Pictor) , nr.13, Sector 2, Bucuresti,
Strada se afla in zona Armeneasca, langa Universitate, si face legatura intre Calea Mosilor si Str. Mantuleasa.
http://www.chemareasufletului.ro/contact/

CONTRIBUTIE: 60 RON (pentru studenti, pensionari si cei cu venituri reduse: 30 RON)

FACILITATOR: Alexandru Anton, pasionat de vindecarea prin sunet si de reintregirea fiintei interioare prin caile stravechi. El este practician al sistemului de vindecare prin sunet Un-Hun – conceput de doctorul ucrainian Vladislav Matrenitsky şi şamanul siberian din Tuva Nikolay Oorzhak. Tine ateliere de deblocare a subconstientului prin sunet , dupa metode vechi si moderne, pe care le-a imbinat intr-o metoda unica in Romania. Psiholog de formare, si-a descoperit drumul si maniera proprie de impartasire a învățăturilor pe care le-a primit,.
Mai multe detalii găsiți pe blogul lui: http://explorareprinsunet.wordpress.com/

Leave a Comment