Workshop de Constelatii Familiale cu Dragos Riti: 21-22 septembrie

Dragos-riti21 – 22 septembrie, Strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr.6, Bucuresti

De multe ori sunt intrebat:”…ce sunt Constelaţiile Familiale?…”. Primul impuls este sa dau răspunsul academic, “…este o metodă de terapie in grup, dezvoltată de germanul Bert Helllinger , care….”, şi sigur este adevărat ce spun , dar oare ce valoare au cuvintele astea , pentru cineva care, întâmplător sau nu, a auzit de asta? Ce valoare au, atâta timp cât nu pot exprima ce se-ntamplă în fapt şi în profunzime într-un week-end de Constelaţii?

Ce valoare au pentru omul care conştient sau nu, caută ajutorul, caută rezolvarea unor probleme sub povara cărora se încovoaie, fără măcar să-şi dea seama uneori?
Sigur, imi veţi spune ca fiecare ajunge acolo unde are nevoie atunci când este pregătit, ceea ce este adevarat, dar de multe ori, si asta face parte din proces, oameni sunt agăţaţi în temeri si frici care se transforma in blocaje si intampina rezistenta la nou, la explorare, fapt care-i tine pironiţi într-un Univers repetitiv şi imobil.

Să revin, ce sunt Constelaţiile Familiale? O cale de explorare a istoriei tale, a moştenirii tale, o cale catre Tine aş spune eu! O cale către cele mai profunde si ascunse unghere ale sufletului unde sunt pastrate dureri, tristeti, frici, neimpliniri, trairi nemarturisite, secretele bunicii, furia tatalui, durerea mamei, razboiul strabunicuilui, si cate si mai cate…..
E o cale de a aduce la suprafata lucruri pe care le purtam in noi si de care nu suntem intotdeauna constienti, ca vin de undeva din istoria familie noastre, iar uneori ne conduc viata fara macar sa fim constienti de asta.
Este o usa deschisa reconcilierii cu mostenirea si trecutul tau, este o cale de a pune in ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale catre eliberarea de suferinta, o cale de acceptare a Sinelui……

Bert Hellinger spunea ca, metoda Constelatiilor Familiale ne permite sa scoatem la suprafata dinamicile ascunse ale sistemului.

Nu cred in întamplare şi dac-ai citit pâna aici, cu siguranta ca ceva din energia pusa de mine in cuvintele astea rezonează cu tine. Ai încredere în tine, ai încredere în intuiţia şi sufletul tău.

Programul workshop-ului:
Sambata: 09:45 – 18:00 – cu pauza de pranz si pauze de confort
Duminica: 09:45 – 18:00 – cu pauza de pranz si pauze de confort
Inscrierea se face numai prin trimiterea unui mail la: 
Detalii la telefon:0722.376.207
Costul participarii:– 288 lei pentru Sambata-Duminica

Loc de desfasurare: Strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr.6 (Cotroceni, Eroilor)

Leave a Comment