Workshop de Respiratia Inimii si Calatorie in inima, joi 28 februarie

radiantheart_300x300_2joi, 28 februarie, 18.30-22.00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Respiratia Inimii ne deschide catre bucuria de a fi, de a experimenta puterea de creare a realitatii de la nivelul fiecarui palier al fiintei noastre. Noi “crosetam” realitatea clipa de clipa, fie ca o facem din frica, fie ca o facem din iubire si acceptare a ceea ce este. Trecand atentia si respiratia prin fiecare palier al existentei, observam cum realitatea se transforma, cum arhetipurile nascute sunt altele, diferite, toate parte din intreg, toate cu daruri si resurse specifice pentru spectrul complet al nevoilor noastre.

Vorbim de fapt despre o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare a straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

Inspirata din tehnicile stravechi de respiratie ca si tehnologii ale sacrului, Respiratia Inimii ia ca punct de reper, ca centru al fiintei umane, inima, ca punct de plecare al oricarei calatorii in dimensiunea tridimensionala. Nivelul inimii este punctul de intersectie intre fiinta transcendenta, verticala, infinita, si fiinta intrupata, aflata intr-un parcurs in timp si spatiu, intr-o realitate co-creata.

Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de constiinta.

Ce ne aduce Respiratia Inimii?

  • accesarea si experimentarea fiecarui centru energetic
  • echilibru fizic si emotional
  • creativitate si flexibilitate
  • stare de bine si liniste interioara
  • deschidere catre bucuria de a fi

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse)
Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Facilitatori:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat si NLP Master Practitioner, terapeut transpersonal – Respiratie Holotropica (Elena Francisc si Horia Turcanu), Respiratia Inimii (Elena Francisc si Horia Turcanu), Astrologie Arhetipala (Mark Seelig), Psychic Defense (Vitor Rodrigues), The Primary (Rainer Pervoeltz), Sunete Sacre (Monique Tiberghien), lucrul cu Visele (Monique Tiberghien) – si certificare ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Are o dubla formare in lucrul cu vise. Este Dream Teacher certificat – Robert Moss School of Active Dreaming – fiind singura din Romania cu aceasta formare. De asemenea, are o formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Dreams & Psychology).

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – Respiratie Holotropica (Elena Francisc si Horia Turcanu), Respiratia Inimii (Elena Francisc si Horia Turcanu), Astrologie Arhetipala (Mark Seelig), Psychic Defense (Vitor Rodrigues), The Primary (Rainer Pervoeltz), Sunete Sacre (Monique Tiberghien), lucrul cu Visele (Monique Tiberghien) – si certificare ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment