Workshop de vise la Drumul spre Centru: Dreaming circle

Miercuri, 17 Octombrie de la ora 18.30 la Dreaming Circle, la centrul I AM din Bucuresti (foarte aproape de Piata Victoriei, strada Leonida Varnali nr 13, intre Piata Victoriei si Buzesti)

Acum vreo doua saptamani iti trimiteam un mail cu “Vesti – Povesti”, iar una dintre ele era workshopul “The Return of the Seer and Dream Archaeology” cu Robert Moss, care a avut loc in muntii Bucegi, intr-un peisaj de vis, la cativa pasi de Manastirea Caraiman.

Am impartasit vise si aventuri extraordinare, am (re)gasit resurse si ne-am conectat la energia locului, am visat despre munti, Zalmoxis si vechi traditii, am primit daruri de vindecare si am regasit parti din noi. Ne-am bucurat si am sarbatorit copilul interior, am calatorit intr-un loc al Inimii si am vizitat Casa Timpului, am fost sustinuti de ghizi binevoitori si de grupul incredibil de frumos, puternic si creativ de douazeci de Visatori.

Active Dreaming? Expresia este o provocare, menita sa ne elibereze de presupunerea ca visatul este o activitate pasiva. Sunt recunoscator pentru darul viselor sponatne din timpul noptii, cele pe care nu le cerem si pe care adesea nici nu le vrem. Ele pun in fata noastra o oglinda magica in care ne putem vedea asa cum suntem cu adevarat. Ne servesc drept voce a constiintei. Prevestesc provocari si oportunitati din viitor. Visele din timpul somnului ne arata ce se petrece in corp, diagnosticheaza eventuale afectiuni inainte ca simptomele sa-si faca simtita prezenta, si ne arata de ce are nevoie corpul pentru a se mentine sanatos.” – Robert Moss

In primul rand, Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Este o cale catre a trai constient – iar asta presupune sa reintram in contact cu copilul din interior si implicit cu darurile copilariei: spontaneitate, joaca si imaginatie. Este o cale care ne indeamna sa ne amintim si sa spunem si sa traim Povestea noastra, intr-un fel in care poate fi auzita si primita de catre ceilalti. Dincolo de asta, este despre a intelege ca energia pe care o avem si atitudinea pe care o alegem au unefect ”magnetic” asupra lumii inconjuratoare, atragand/respingand intalniri si circumstante.

Asadar, in aceasta seara, vom invata cum sa fim mai aproape de visele noastre si cum sa le invitam sa ne impregneze realitatea. Vom exersa intoarcerea in spatiul unui vis despre care vrem sa aflam mai multe si vom fi exploratori dar si ghizi. Vom desena si ne vom juca de-a Sincronicitatea, si vom sti sa cerem si sa urmam indicii. Vom descoperi ca visele pot fi porti catre alte universuri si o sursa inepuizabila de inspiratie.

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)

Inscrieri si info:

Ana Maria Stefanescu, trainer, terapeut transpersonal, Dream Teacher – 0723.473.059, ana_radu@hotmail.com
Cristina Craciun, psiholog, terapeut transpersonal – 0723.335.105, cris_craciun@yahoo.com

Leave a Comment