Workshop de vise: Robert Moss in Romania

Robert MossRobert Moss, creatorul metodei Active Dreaming (o imbinare originala de lucru cu visele si samanism) va sosi in Romania in perioada 5 – 8 Octombrie 2012 si va sustine la Busteni un workshop intitulat The Return of the Seer and Dream Archaeology.

Ce se va intampla la workshop-ul de vise?

Daca va decideti sa participati, veti invata tehnicile Vizionarilor din vechime si veti scana vise care vorbesc despre un posibil viitor. Veti exersa lucrul cu vise de vindecare, atat pentru voi cat si pentru cei care au nevoie. Va veti reaminti ceea ce vechile traditii stiau prea bine – ca visele ne arata ceea ce vrea Sufletul.

In cazul de fata, atunci cand se refera la Dream Archaeology, Robert Moss se refera la daci. Energia si “memoria” locului va vor insoti si va vor fi ghizi in re-conectarea cu intelepciunea ancestrala. Veti avea ocazia de a recupera daruri de mult uitate si veti participa in mod activ, creator, la o recuperare a sufletului la nivel de cultura si ceea ce a insemnat si inseamna civilizatia dacilor.

Workshopul  costa 300 Euro (daca plata se face integral pana la 1 septembrie, 350 Euro dupa aceasta data) iar cazarea va fi la vila Ermitage, in Busteni, costurile de cazare fiind de aproximativ 28 euro/zi, cu toate mesele incluse si coffee break inclus. In acest moment mai sunt 7 locuri asa ca rezervarea locului se va face pe principiul “primul inscris”.

Inscrierile se fac pe mail sau la telefon:

Ana Maria Stefanescu, ana_radu@hotmail.com, 0723.473.059
Cristina Craciun, cris_craciun@yahoo.com, 0723.335.105

Pentru detalii suplimentare vizitati pagina de Facebook a evenimentului si pagina oficiala a lui Robert Moss.

Despre Robert Moss

In ultimii 20 de ani, a condus seminarii la Esalen Institute, Omega Institute, John F. Kennedy University si multe alte centre si institutii. A tinut workshopuri de Active Dreaming in Marea Britanie, Australia, Canada, Costa Rica, Franta, Olanda, Danemarca, Suedia, Lituania, Estonia, Romania, Brazilia si Austria si conduce o formare de 3 ani pentru profesori de Active Dreaming.

Leave a Comment