Zen si zazen: weekend de buddhism zen la Seeds for Happiness

05-07 Octombrie 2012 la Centrul Seeds for Happiness

Zazen la Seeds for Happiness

Sub indrumarea lui Jonas Endres, Florence Avenel si Christian Espiau – discipoli ai Maestrului Philippe Coupey (in linia Maestrului Taisen Deshimaru) – va avea loc un WEEK-END DE ZAZEN, care va cuprinde reprize clasice de sesshin, inclusiv instruire cu privire la postura pentru practica, pauze pentru lectura din lucrarea Awakening in daily life the answer to suffering (Trezirea in viata zilnica – raspunsul la suferinta) si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Vineri seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Programul pentru sambata si duminica, costul participarii si formularul de inscriere il gasiti pe pagina evenimentului: http://bit.ly/PQKAIJ.

Vineri accesul va fi gratuit iar pentru sambata si duminica donatia sugerata este de 250ron.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

Leave a Comment