Ziua internationala a meditatiei – 12 septembrie

Ziua INternationala a Meditatiei la Seeds for HappinessCentrul Seeds for Happiness va invita pe 12 septembrie, cu ocazia Zilei Internationale a Meditatiei (Mindfulness Day) sa intrati impreuna in profunzimile constientului, subconstientului si inconstientului.

Meditatia este o stare naturala de a fi, experienta pura, fara interferenta mintii sau a corpului. Atunci cand mintea si coprul sunt in armonie, suntem relaxati, alerti, prezenti, constienti si ne experimentam pe noi insine in mod direct, fara bruiaje, fara filtre conceptuale. Este o experienta directa a unitatii, vitalitatii si splendorii vietii; acesta este darul meditatiei.

Meditatia nu este un efort mental si nici o incercare de a controla mintea. Cel care mediteaza trebuie sa inteleaga natura mintii, nu sa se lupte cu ea. Efortul si controlul presupun tensiune, iar tensiunea este contrara starii de meditatie. Scopul meditatei nu este acela de a ne imblanzi mintea, ci de a ne mari gradul de constientizare. Vom fi atenti la tot ce se intampla in momentul prezent: sunet, gust, miros, gand sau traire.

Programul zilei va include sesiuni de meditatie in sala de meditatie Happy de la demisol, dupa urmatorul program:

6.45 – 8.30 / 8.45 – 10.30 / 10.45 – 12.30 / 12.30 – 14.45 – pauza de pranz / 15.00 – 16.45 / 17.00 – 18.30

Accesul in sala de meditatie nu va fi permis dupa inceperea sesiunilor sus mentionate. Cei care vor veni la Centru la sesiunile de meditatie vor primi in dar cate un tricou inscriptionat cu logo-ul Mindfulness Day si cu cel al centrului Seeds for Happiness.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Mobil: 0760 907 466; Telefon: 021 337 4822


Vizualizare hartă mărită

Leave a Comment