Ziua Internationala a Respiratiei Holotropice

respiratie-holotropica-drumul-spre-centrusambata, 13 aprilie, 10.00-20.00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Pe 13 aprilie, oameni din intrega lume vom respira la unison, cu intreg sufletul.
Pe 13 aprilie, vom onora cele mai adanci si subtile nevoi ale sinelui.
Pe 13 aprilie, energia fiintei noastre colective va lucra pentru fiecare in parte si pentru intreg, vindecand, asezand in armonie divesele aspecte ale umanitatii noastre, eliberand inima si celebrand existenta, in toate expresiile sale.  

Sufletul ne sopteste adevarul si ne arata calea, daca ii lasam spatiu sa se desfasoare, daca ne deschidem cu incredere mesajelor sale adanci, vindecatoare. De multe ori, furati de iuresul proiectiilor exterioare, uitam sa privim inauntru, acolo de unde pleaca TOTUL, acolo de unde, constient sau inconstient, ne cream realitatea. Respiratia Holotropica ne ajuta sa eliberam “sistemul” de tot ceea ce prisoseste sau ce tine fiinta de la a trai plenar, la maximul potential, existenta. Intr-un fel, putem spune ca facem curat in casa sufletului, lasandu-l sa respire liber, lasand loc pentru nou.

Acest workshop de Respiratie Holotropica este o invitatie la Constienta, pentru ca a trai din ce in ce mai constient inseamna a trai din ce in ce mai liberi in alegeri – liberi de convingeri limitative, liberi de “noduri de energie” ce ne tin blocati in diverse evenimente / relatii neincheiate, liberi de frici si deschisi astfel catre a da si a primi, catre iubire, bucurie si joc. A ne trai constient jocul existentei in forma umana este pretiosul dar pe care Universul l-a pus in centrul fiintei noastre.

De ce prin Respiratie Holotropica?

Pentru ca Respiratia Holotropica este o incredibila poarta spre interior – acolo unde, abandonandu-ne propriei inteligente interioare, gasim vindecare si echilibru.

Respiratia Holotropica ne deschide, in plus, catre vastitatea de resurse pe care o purtam in noi, catre infinita creativitate, catre experimentarea fabuloaselor arhetipuri cu a lor putere de concepere a lumii. Ne deschide catre intelegerea non-conceptuala, catre ADEVARUL TRAIT a ceea ce suntem in fapt, fiinte infinite in interconectare, parte si intreg in acelasi timp.

In ce consta metoda Respiratiei Holotropice?

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelurile de energie fizica si psihica, Respiratia Holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Ce ne aduce Respiratia Holotropica?

• eliberarea de vechi dureri si blocaje energetice
• claritate mentala si echilibru emotional
• constientizarea propriilor “pattern-uri”
si eliberarea de ele
• creativitate si vitalitate 
• armonie interioara

Cost: 200 lei (160 lei pentru inscrieri pana cel tarziu 5 aprilie)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Facilitatori:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment