Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness

Sambata, 15 Decembrie 2012, 10:00 – 18:00 la Centrul Seeds for Happiness
Ziua Centrului Seeds for Happiness – prilej de (re)intalnire pentru membrii comunitatii, de bucurie si impartasire, de prezentare a centrului si activitatilor sale pentru cei care vin pentru prima data aici.

Rezervati-va in calendar ziua de 15 decembrie, astfel incat incepand intre orele 10 – 18 sa puteti participa la evenimentele pentru care am ales teme si invitati speciali, dintre care ii amintim pe Daniela Andreescu, care va sustine un mini-workshop surpriza (In ritm de tobe, despre incredere) acompaniata de invitatii sai, Orlando Petriceanu si Mihai Axinte; pe Raluca Mohanu care ne va vorbi despre “Mentalitatea abundentei”; pe Aurelian Scrima care va aduce in atentia noastra “poezia persana”; pe Mihai Popa-Radu care ne va vorbi despre cum stau lucrurile cand trebuie sa ne stabilim “Aspiratiile pentru noul an”. Andu Guinea va sustine o sesiune de tongshu, iar cu Alex Bugnariu vom face o incursiune in lumea mandalelor,  dand curs provocarii de a crea o “Mandala sociala”.

Succesiunea acestor momente va fi anuntata in scurt timp, iar atmosfera va fi intregita de muzica placuta, ceai cald si parfumat, gustari sanatoase si fructe, dar mai ales de bucuria de fi aici pentru voi, de a oferi acest spatiu pentru a avea clipe de comuniune si impartasire.

Ziua Centrului Seeds for Happiness este organizata cu sprijinul si prin generozitatea prietenilor centrului, care ofera pro bono timpul, cunoasterea si experienta lor, Centrului si tuturor participantilor la evenimentele zilei.

Va asteptam cu mare bucurie! Intrarea la acest eveniment este libera, insa puteti contribui atat financiar, dar si cu produse (ceai, fructe proaspete si uscate, biscuiti, cafea, gustari, etc) la sustinerea si buna desfasurare a acestei zile.

Apoi, de la ora 19, in sala Focus, va avea loc petrecerea de sfarsit de an a Centrului Seeds for Happiness, pentru a celebra impreuna roadele bogate ale anului 2012 si pentru a sadi impreuna Semintele Generozitatii pentru anul viitor.

Detalii: e-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

 

Leave a Comment