Alchimia transformarii interioare cu Razvan Filip

10153768_470257819772815_3268170838488387426_n

10 – 11 mai, Bucuresti

In aceasta intalnire de 2 zile, iti propunem o Calatorie reala si autentica catre Centrul Fiintei tale, o Calatoriei a Trezirii la Esenta, un pas in afara cutiei de chibrituri intre limitele careia omul este tintuit de catre mintea inferioara conditionata si o Calatorie catre Libertatea Interioara.

Exista in tine un spatiu al Constiintei Pure, dincolo de emotii si convingeri, dincolo de corp si experienta, esti Tu cel Adevarat. Drumul intr-acolo este unul relativ simplu si totusi profund, o Cale pe care fiecare Pas mai ridica o parte din valul care ne incetoseaza perceptia despre adevarata natura a Realitatii. Din acel spatiu de liniste infinita din Centrul Fiintei tale, izvoraste Iubirea Adevarata, bucuria si nu in ultimul rand Libertatea de a trai viata si experientele personale de o maniera plenara.
Odata ajunsi acolo, odata sondata Esenta interioara si integrata in perceptia noastra asupra vietii, vom privi in jur si vom observa ca majoritatea oamenilor duc o viata inconstienta. Inconstienta nu in sensul in care nu gandesc, caci cultura generala si cunoasterea imprumutata si acumulata nu este acelasi lucru cu Luciditatea sau cu Constientizarea, ci inconstienta in sensul in care nu sunt constienti de Ceea ce Sunt cu Adevarat, o inconstienta spirituala care face ca viata lor si experienta lor sa fie una limitata la vehicolul minte-corp.

Cu totii am fost acolo si cu totii avem posibilitatea de a ne Re-Aminti.

Re-amintirea a Ceea ce Suntem cu adevarat este una cu adevarat transformatoare si transcende orice fel de practica. Aceasta ne invata sa Traim cu Adevarat, sa dansam cu viata in loc sa ne luptam cu aceasta, sa gustam fiecare experienta ca fiind unica si plina de Sens, sa simtim ca viata nu mai trece pe langa noi fara ca noi sa ii putem simti cu adevarat nectarul pe care il contine in fiecare clipa a prezentului.

Asa ca, daca iti doresti:

-sa iti re-amintesti Cine esti cu Adevarat

-sa pasesti pe drumul catre Centrul Fiintei tale

-sa te apropii de starea de A Fi a Constiintei Universale care este vie inauntrul tau

-sa aduci in manifestare Adevarata Iubire

-sa iti regasesti Adevarata Libertate care nu inseamna nici revolta, nici rebeliune, nici evitare, nici fuga, ci inseamna abilitatea de a Dansa cu Viata si cu orice iti rezerva aceasta minunata experienta in plan fizic, gustandu-i din plin fiecare nuanta,

te invitam la 2 zile interactive in care vom discuta, vom aprofunda viziunea despre Realitate si despre Adevarata Noastra Natura, vom elibera blocajele emotionale captive in corp, vom remodela convingerile cognitiv-mentale limitative si nu in ultimul rand vom pasi prin exercitii de traire in prezent, de traire constienta si prin meditatii de reconectare cu esenta, catre spatiul Infinit din interiorul nostru, pe cate il cunoastem sub numele de Constiinta, Dumnezeu, Divin, Adevar Ultim sau Iubire Universala.

===========

Desfasurarea atelierului pe durata celor 2 zile:

Partea 1. Eliberarea emotiilor blocate in corp

-Ce sunt emotiile, cum si cand devin ele captive in corpul nostru. Cum influenteaza emotiile captive in corp viata noastra. Cum ne putem elibera de acestea.

-Practica de eliberare emotionala. Vom invata si vom practica tehnica „codului emotiilor” prin identificarea exacta a acestor emotii si eliberarea lor prin terapie cu magneti care potenteaza intentia noastra de eliberare pe meridianul guvernor permitand rescrierea informatiei la nivel celular, ducand la eliminarea blocajelor (tehnica puternica de eliberare si rescriere a emotiilor si programelor limitative pe care veti invata sa o practicati si acasa, la care insa este esential sa participati numai daca nu sunteti insarcinata sau daca nu aveti pacemaker-uri sau alte aparate electro-mecanice in corp)

Partea a 2-a. Paractica trairii constiente in momentul
prezent. Conectarea la Esenta interioara.

-Vom completa lucrul de eliberare emotionala, privind la natura a ceea ce numim Realitate sau Viata, clarificandu-ne perspectiva asupra ceea ce Suntem cu Adevarat. Vom sonda convingerile limitative personale despre Ceea ce Este si Ceea ce Suntem, clarificandu-le si schimbandu-ne lentilele prin care privim la lume si Viata.

-Vom incepe Calatoria Interioara catre constientizarea propriei Esente. Vom invata sa privim viata nu din perspectiva limitativa eu-minte-corp ci, trecand dincolo de acestea, sondand Centrul Fiintei, vom accesa spatiul interior al Costiintei Infinite care se afla in fiecare dintre noi.
Intelegerea si aprofundarea conceptelor de: acceptare, iubire, iertare si libertate.

-Vom vorbi despre importanta si puterea momentului prezent dar si despre ce inseamna a trai constient. Vom face exercitii de dezidentificare de masca si personalitate construita in scopul revelarii Sinelui Autentic. Vom vorbi despre ceea ce inseamna gand si despre natura mintii, despre cum sa transcendem personalitatea construita prin linistirea si transcenderea mintii.

-exercitii de observare a gandurilor si linistire a mintii. Dezidentificarea de ganduri si minte.

-experimentarea Realitatii dincolo de minte. Exersarea starii de martor/observator, trairea experientei plenare/pure a Ceea ce Este, dincolo de conditionarile vehicolului minte-corp.

-Vom experimenta starea de Vid prin meditatie ghidata si vom invata cum sa accesam spatiul de liniste interioara ori de cate ori avem nevoie si cum sa il transformam intr-o constanta in viata noastra de zi cu zi.

-Adevarata meditatie. Cum sa meditam in adevaratul sens al cuvantului pentru a intra in legatura cu Sinele nostru Real, cu Esenta noastra si Spatiul Infinit dinauntrul nostru. Meditatia Zero Gand si metoda Autointerogarii, folosita de maestrii spirituali iluminati precum Ramana Maharshi, Papaji sau Nisargadata Maharaj, care ne permite sa ne conectam la spatiul Constiintei Pure. Meditatii pentru conectarea la Esenta. Meditatie Zero Gand.

-Vom invata despre ce inseamna sa traim o viata libera de conditionarile mentale si de bagajul emotinal negativ (cum sa accesam spatiul interior al constiintei si cum sa gestionam din acea zona emotiile negative pentru ca acestea sa nu ne mai conduca viata).

Program: 9.30 – 19.00 (sau 20.00 in functie de desfasurarea cursului)

Investitie: 200 ron

Inscrierile se fac la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la nr de telefon 0723.225.802

Locurile sunt limitate la capacitatea salii in care se desfasoara atelierul.

Leave a Comment