Alchimia transformarii interioare – tabara de 3 zile la Predeal

Tabara Predeal Deschiderea Inimii_960x340

Am privit in calendar si am ales cele trei zile din septembrie pentru a ne exprima pe deplin intentia noastra in legatura cu Armonizarea, Deschiderea inimii si cu Puterea personala in zilele de 27, 28 si 29 septembrie 2013, asadar nu va “programati” nimic altceva pentru acele trei zile daca simiti ca aici va este locul, ca asta trebuie sa faceti, ca inima voastra bate pe acelasi ritm cu al nostru.

Viata este un Dar. In momentul in care tot ceea ce vedem este doar rolul pe care il jucam aici si privim la existenta strict prin perspectiva corp-minte, ne pierdem in povestea noastra personala, in micile sau marile suferinte pe care aceasta le contine si vibratia noastra predominanta este una negativa care atrage catre noi experiente negative, prin rezonanta. Golul launtric, in schimb, continua sa existe, bucuria autentica ramane nedescoperita iar timpul trece, clipele se succed si ajungem la final constatand ca Viata a trecut pe langa noi iar noi am fost orbi, surzi, ocupati cu orice altceva, numai cu cele cu adevarat importante nu.

Dar de ce sa ajungem la sfarsitul vietii pentru a ne dori sa fi trait cu adevarat? De ce sa nu incepem acum, sa pasim pe Calea spre bucurie?

Partea cu adevarat vie din tine, cea care conteaza realmente, acel Tu, este sufletul tau. Ori majoritatea oamenilor se limiteaza la a vedea in ei insisi un corp si o minte. Ei vad instrumentele cu care au venit sa experimenteze realitatea si atat. Ori ei sunt mult mai mult. La acest nivel nu putem descoperi bucuria autentica, Sensul, linistea, pentru ca toate placerile experimentate strict din acest punct de vedere nu sunt decat surogate. Dincolo de minte, dincolo de costumul pe care il imbracam, dincolo de masti si reguli impuse de catre societate, sufletul nostru arde ca o flacara, pulseaza, asteapta sa il lasam sa se manifeste. Si odata auzita vocea sa, incepem sa ne redescoperim directia, tinta, dar mai ales Calea.

Fa-ti timp pentru tine, pentru reintalnirea cu adevarata ta esenta, re-educa-ti mintea si invata sa iti lasi sufletul sa se exprime prin corpul si mintea ta.

Te invitam sa petreci alaturi de noi 3 zile de reintalnire cu propria ta esenta in care sa inveti sa aduci din nou armonia inauntrul tau, sa iti deschizi inima, acest spatiu al transformarii si intelepciunii, acest spatiu al linstii si al bucuriei si in cele din urma sa iti reamintesti de propria putere interioara, sa o descatusezi si sa ii permiti sa lucreze in viata ta.

Ce vom face:

ZIUA 1 – Armonizare interioara si de grup

– Exercitii si meditatii de armonizare interioara si de grup

– Lucrul cu chakrele si reconectarea la esenta, reconectarea la energia Divina

– Discutii si explicatii cu privire la structura corpurilor tale subtile si a functionarii echilibrate suflet-minte-corp

– Autocunoastere si introspectie: determinarea starii actuale a propriei vieti, determinarea zonei de confort cu beneficii si limitari, descoperirea valorilor profunde si determinarea procesului de transformare, a Caii pe care dorim sa pasim in continuare

ZIUA 2 – Eliberare emotionala si deschiderea inimii – lucrul cu energia Cristica

– Exercitii usoare de qi-gong prin care sa putem incepe ziua energizati si intr-o vibratie mai inalta

– Tehnici de eliberare emotionala (tehnici NLP, Ho’ponopono, FTE)

– Deschiderea inimii – lucrul cu energia Cristica, conectarea la energia Cristica, aducerea acestei energii in inima, folosirea acestei energii pentru a transforma si transmuta emotii blocate, pentru a capata claritate in decizii si pentru a aduce inauntrul nostru acea stare de a FI prin care sa redescoperim bucuria autentica si linistea interioara, forta de a ne transforma viata dar si Frumosul si Intelepciunea continute la nivel de suflet.

– -Tehnici de curatare a spatiilor cu ajutorul energiei Cristice

– ZIUA 3 – Redescoperirea puterii personale

– Exercitii si meditatii pentru reactivarea potentialului interior si a motivatiei

– Vom invata sa ne folosim aceasta putere personala in mod echilibrat si eficient in fiecare zi vietii noastre pentru a ne putea remodela realitatea in care traim

Trei zile de re-descoperire a tezaurului interior, trei zile de iesire din dramele si suferintele personale, trei zile de relaxare dar si de lucru intensiv cu noi insine, trei zile care ne vor ajuta sa ne re-inventam, ajutandu-ne sa pasim pe Calea Bucuriei de a Trai. Trei zile pentru care avem nevoie de inscrierea ta ferma la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Odata cu inscrierea avem nevoie de un avans pentru a rezerva spatiul in care se va tine tabara, detaliile in legatura cu plata ti le vom oferi dupa inscriere. In cazul in care te razgandesti pana la inceperea taberei iti vom returna 75% din suma platita. Avem nevoie de inscrierea ta ferma si de avans pana in data de 20 septembrie.

Pentru ceea ce vei primi de la noi in cele trei zile, pentru cazare si pentru masa (pranz si cina in prima zi, trei mese a doua zi si mic dejun si pranz in ziua a treia – meniu lacto-vegetarian) vei avea nevoie de o investitie de 550 lei. Pe langa cele trei zile de prezenta totala in pret este inclusa cazarea la pensiunea Foxy din Predeal, unde exista 7 camere duble si un living unde vom sta daca vremea nu ne va lasa sa iesim pe pajistea din apropiere si unde vom manca impreuna si vom schimba din prea-plinul fiecaruia. Asta inseamna ca numarul maxim de locuri este 14, iar daca cineva doreste sa stea singur in camera trebuie sa mai plateasca inca 100 de lei pentru cazare pentru cele doua nopti.Daca va faceti probleme in legatura cu cel/cea cu care veti imparti camera, din proprie experienta va pot spune ca Universul areanjeaza aceste combinatii intr-un mod optim si perfect si nici nu poate fi altfel!

Programul celor trei zile este urmatorul: in prima zi va asteptam in jur de ora 11:00 (pentru ca va caza, despacheta si obisnui cu atmosfera), pentru a incepe undeva in jur de ora 14:30, dupa masa de pranz si vom incheia ziua in jurul orei 21:00, pentru doritori existand posibilitatea urmaririi impreuna a unui film ales special pentru ocazia acestei tabere. A doua zi vom incepe la ora 08:00 si vom termina undeva in jurul orei 21:00, pentru ca in cea de-a treia zi sa incepem tot la 08:00 si sa terminam undeva in jurul orei 14:00 ca sa poata ajunge toata lumea inapoi acasa lin si armonios dupa cele trei zile de deschidere. Pentru a ajunge la vila Foxy trebuie mers pe drumul care duce la Trei Brazi, fiind un drum de 10 minute cu masina, pentru cei care nu se descurca si nu isi doresc o plimbare pe jos pana acolo – e un drum de 2.5 km care se poate face in 20 – 30 de minute pe jos – putem oferi un mijloc de transport din Predeal la vila Foxy.

Va asteptam cu drag! Laura si Razvan

Leave a Comment