Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă la Editura Herald

citeste sanatos

Te așteptăm în librărie!

-ediția a VII-a, 2015-

Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă” este îndemnul celei de a VII-a ediții a campaniei „Te așteptăm în librărie!”, inițiată de Editura Herald, care își propune anul acesta să fie un sprijin și un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul și mersul în librărie ca metodă alternativă de îmbunătățire a vieții cotidiene. Și o face prin intermediul a peste 150 de librării din 42 de județe din țară – care au acceptat provocarea unui dialog viu cu cititorii – și cu sprijinul a zeci de parteneri media, care își doresc să contribuie la acest proiect unic în România: cel de a regândi librăria ca spațiu public de dialog cultural și ca sursă de bunăstare pentru minte și suflet.

Cititul este pentru minte ceea ce exercițiul fizic este pentru trup.”

Joseph Addison

SĂNĂTATE ÎN LIBRĂRIE…cu PILULE DIN HÂRTIE!

Pentru că fiecare carte poate fi o pilulă vindecătoare pentru suflet, cititul nu se face la întâmplare. De aceea, urmează sfatul librarului, care îți va recomanda numai cărțile care îți pot fi de folos, ajutându-te să faci față provocărilor de zi cu zi, fie ele intelectuale sau emoţionale. Citește sănătos și, cu ajutorul cărților Herald, vei intra în contact cu întreaga moștenire pe care ne-au transmis-o culturile și civilizațiile tradiţionale, dar și cu modalități actuale de a investiga trăsăturile psihice și emoționale care ne definesc ca oameni moderni.

Nu ezita să iei o doză forte, fără contraindicații, din cea mai eficientă doctorie

pentru o viață armonioasă!

TERAPIA INTENSIVĂ îți aduce beneficii!

30 de cărți aflate în promoție te așteaptă să le primești compensate 20% în toate librăriile partenere. Pe rafturile librăriilor se vor afla titluri precum „Devino ceea ce ești”, „Anatomia unei boli”, „Corpul își amintește – Psihofiziologia și tratamentul traumei”, „Comunicare terapeutică: Tehnici și modele ale schimbării”, „Doctore, mă doare viaţa!”, „Homeopatie în psihoterapie”, „Eroul cu o mie de chipuri”, „Secretul tinereții eterne”, „O viaţă fără droguri”, „Vâltoarea minții”, „Înțelepciunea nesiguranței”, „Mindfulness zi de zi”, „Elixir de optimism” și multe alte cărți pentru îmbunătăţirea semnificativă a sănătăţii corpului și minții.

Mai mult, dacă prețul cărţilor alese de tine din librărie depășește suma de 100 de lei,

primești cadou un tricou care te reprezintă!

TE AȘTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! – un proiect cu tradiție și viitor

Cu o istorie de 6 ediții desfășurate în sute de librării partenere și susținute de jurnale naționale și locale, reviste de renume, platforme culturale online, radiouri, televiziuni și asociații, mesajul acestui proiect unic în România a ajuns la peste 40.000 de iubitori de carte.

Fenomen cultural care încurajează lectura și orientează cititorul către alegerea cărților valoroase, campania atrage atenția asupra rolului de mediere culturală pe care îl îndeplinesc librarii, sprijină schimbul de idei și experiențe, creează comunități și… vindecă!

Citește sănătos!

Descoperă cărţile şi evenimentele din promoţie precum şi librăriile partenere din oraşul tău accesând site-ul campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro

Informatii utile:

CONTACT: Corina Grigoriu, Senior Project Manager Editura Herald, corina.grigoriu@edituraherald.ro, 0772.075.641

ORGANIZATOR: EDITURA HERALD

CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE: Radio Itsy Bitsy, Cinemagia, Sănătatea de azi, Femeia de azi, România Liberă, Academia Cațavencu, Radio România Actualități, Radio România București FM, Radio România Antena Satelor, Radio România Târgu Mureș, Radio România Iași, Senso TV, Tonica, Himalaya Wellness, Fundația Calea Victoriei, Ziarul de Iași, Iașifun.ro, Iasi4u.ro, Brașovul Tău, PRwave, Societatesicultura.ro, Agentiadecarte.ro, RomaniaPozitiva.ro, Artline.ro, ArtOut, Hyperliteratura, Damaideparte.ro, Bookblog.ro, Bookuria.info, Bookaholic.ro, Bookhub, Booktopia.ro, Totul despre mame, GoKid!, Mămica urbană, Suntpitic.ro, Calendarul Magic, Casa Mea, Căminul, Raftul cu Idei, Filme-Carti.ro, Gratuitor, Trăiește conștient, Festivaluri Românești, Povestidecalatorie.ro, Lumea Mare, Rabbit Media, Pagini de zi si noapte

Leave a Comment