Concert umanitar cu Ani Choying Drolma

chioying-drolmaAni Choying Drolma este călugăriță budistă și solistă de muzică sacră cu reputaţie internațională. Fondurile obţinute din turneele sale în America de Nord, Asia și Europa cât şi din activitatea sa discografică, Ani Choying Drolma le-a dedicat bunăstării copiilor şi călugărițelor pentru care a fondat, în anul 2000, Şcoala Tara Arya.

Cu numeroase premii și distincții internaționale, prin conferințe în medii academice, muzicale, medicale sau statale, Ani Choying Drolma este o prezenţă memorabilă de mare profunzime, elevație, emoție și calitate umană.

Succesul internațional al lui Ani Choying a făcut ca melodiile sale să apară în compilații „Buddha Bar” din întreaga lume iar melodii din albumele sale (precum Chö -1997, Moments Of Bliss – 2004, Inner Peace – 2006, Clear Light – 2012) să se afle în topuri ale muzicii sacre.

Întrucât Şcoala Tara Arya, fondată în Nepal de Ani Choying Drolma, funcționează exclusiv cu ajutorul veniturilor din concerte, vânzări de CD-uri și donații, vă invităm sâmbătă, 30 noiembrie 2013 pentru a susține, împreună, activitatea lui Ani Choying Drolma, bucurându-ne totodată de voce sa și de sunetul rugăciunii tibetane.

Ani Choying Drolma este fondatoarea Fundației de Binefacere a Călugărițelor din Nepal (Nuns Welfare Foundation of Nepal). De la vârsta de 13 ani, a intrat în mânăstirea budhistă Nagi Gompa, din Muntele Shivapuri, partea de nord a văii Kathmandu. Educația și dezvoltarea sa spirituală au fost conduse de cunoscutul maestru Tulku Urgyen Rinpoche. Ani Choying Drolma a fost asistentul personal al Maestrului Tulku Urgyen și s-a aflat lângă acesta până la sfârșitul vieții maestrului, în februarie 1996.

Vă așteptăm !

Site oficial Ani Choying Drolma: http://www.choying.com

Organizatori: Alina Vieriu, Editura Herald, Asociaţia Română de Psihologie Transpersonală, Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitică din Bucureşti.

Persoană de contact: Alina Vieriu 0724 409 804; email: alinaoanavieriu@gmail.com

Leave a Comment