Eliberare emotionala, vindecare si resetarea limitelor: o calatorie spre fericire

limite1

8-9 iunie, 10:00 – 18:00, Bucuresti

Fericirea, bucuria, libertatea si linistea interioara sunt parte din naturalul fiintei noastre profunde. Cu alte cuvinte, desi se poate ca inca sa nu stii sau sa nu crezi, tu esti bucurie, tu esti libertate, tu esti liniste si fericire… la esenta. Si atunci de ce pare ca viata ta nu manifesta decat un sir continuu de probleme si provocari carora uneori nu mai stii sa le faci fata? Pentru ca ai acoperit aceasta esenta cu programe de subconstient asupra carora nu ai controlul si care lucreaza de acolo, din umbra, modelandu-ti realitatea de o maniera de multeori neplacuta.

Si atunci, ce ai de facut?

In primul rand trebuie neaparat sa te hotarasti sa incepi lucrul cu tine insuti. Pana cand tu nu iei singur aceasta hotarare ferma, nimeni nu te poate ajuta sau salva.

Daca te-ai hotarat, hai sa invatam impreuna cei 3 pasi pe care ii poti face catre propria ta fericire si libertate, in asa fel incat vindecarea ta sa se produca la toate nivelurile, atat la nivel constient cat si la nivel inconstient, iar viata ta sa capete o cu totul alta directie, una in care zambetul sa se poata reaseza pe chipul tau.

Lucrul cu sine trebuie dus atat la nivel de constientizare pentru ca in felul acesta transcendem problemele, extragand din ele ceea ce avem de invatat, putand apoi, cu lectia invatata sa mergem mai departe, maturizandu-ne si inteleptindu-ne pe drumul vietii, dar este necesar sa lucram cu noi si la nivel de subconstient, eliberand emotii captive si blocajele energiilor acestora si curatand subconstientul de programe toxice oprindu-le sa mai deformeze realitatea propriei noastre existente.

De aceea am conceput un atelier de lucru intensiv, intins pe doua zile in care vom lucra cu:

– Instrumente de curatare si reprogramare a subconstientului si de reconectare a fiintei noastre cu Sursa Creatiei Divine (tehnica Ho’oponopono prin care Dr. Hew Len a vindecat un spital intreg de pacienti cu boli mintale severe, fara ca nici macar sa intre in contact cu acestia, metoda prin care vom invata sa curatam, sa aducem in viata noastra linistea, abundenta, relatiile potrivite dar si vindecarea noastra si a celorlalti).

– Tehnici de eliberare emotionala – EFT prin care ne va ghida Liliana Stanciu (vezi siteul www.eliberareemotionala.ro) invatandu-ne cum sa ne eliberam de emotiile captive si sa ne reprogramam, de asemenea, subconstientul pentru ca acesta sa inceapa sa lucreze in favoarea noastra.

– Zi de constientizare si autoanaliza, trecere in revista a filtrelor de natura cognitiv-mentala prin care deformam realitatea, autosabotandu-ne si formandu-ne astfel o perspectiva ingusta si neplacuta asupra lumii, cazand prada angoaselor, tristetii, descurajarii si uneori chiar maniei. Eliminarea acestor filtre si inlocuirea lor cu adevaruri inalte, adevaruri ale esentei noastre profunde care sa ne deschida catre un nou inceput, catre bucurie si libertate.

– Meditatii de armonizare, iubire de sine, eliminare a limitarilor, rescriere a adevarului interior si deschidere catre miracolele vietii, dar si exercitii de constientizare a propriei esente si a propriului eu, exercitii prin care sa invatam sa transformam problemele in daruri si oportunitati, pornind pe calea maturizarii emotionale si spirituale.

– Discutii libere pe marginea subiectelor abordate de-a lungul atelierului, pe marginea revelatiilor, constientizarilor si a semnelor de intrebare care apar pe durata lucrului cu sinele.

In plus, fiecare participant la seminar va beneficia de trei sesiuni gratuite de Vindecare Reconectiva (vezi http://www.thereconnection.com/about/reconnective-healingand-the-reconnection/), in masura in care isi doreste si simte ca are nevoie, in modul in care alege si poate: la distanta sau in persoana.

Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Donatia sugerata pentru acest curs – vindecare este de 230 de lei. Pentru cei care nu isi permit aceasta suma pentru cele doua zile de workshop va rog sa ma contactati pentru a gasi impreuna o cale de a primi aceste daruri, ele sunt pentru toti, fara deosebire. Pregatim un proiect pe un site de crowdfunding pentru a elimina sau micsora pe cat de mult posibil taxele pentru astfel de evenimente. Va asteptam cu drag sa pornim in aceasta calatorie de vindecare in care aducem la suprafata tot ceea ce e mai bun in noi pentru a infaptui aceasta lucrare.

Iata si echipa care te va insoti de-a lungul celor trei zile:
Laura Mocanu
Master-Practitioner NLP (Programare Neuro-Lingvistica), Samanism: Huna, Munay Ki, Practicant Theta-Healing si Ho’oponopono

Liliana Stanciu
Progressive EFT™ – Emotional Freedom Techniques Nivel 1 si 2 cu Lindsay Kenny, fondator EFT Institute Vindecare Reconectiva cu dr. Eric Pearl – Nivel I, II si III
Seminarii de vindecare si crestere a vibratiei personale prin unificarea Mintii, Trupului si Inimii,
Curs de Formator acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor
Curs Fitoterapie – Asociatia Nationala de Terapii Complementare (ANATECOR)

Razvan Filip
Radiestezie, Samanism: Huna, Munay Ki, practicant Vindecare Reconectiva, Theta Healing, Ho’oponopono,Cele 7 raze ale Arhanghelilor, Arhanghelul Metatron

2 thoughts on “Eliberare emotionala, vindecare si resetarea limitelor: o calatorie spre fericire”

 1. Buna ziua
  Cand mai repetati evenimentul din 8-9 iunie 2013.
  Sa aveti spor in tot ceea ce faceti.

  Cu stima
  D.Doina

  • Nu stim cu exactitate cand va fi urmatorul eveniment, insa atunci cand vom afla despre el, il vom publica aici pe site.

Comments are closed.