Fii in Stare. Seara de Fiintare la Drumul spre Centru: 6 februarie

1186704_10152173869214894_1600990728_n

Joi, 6 Februarie, 18.30 – 22.00, Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Fii in Stare. Un workshop nou la Drumul spre Centru, un workshop care s-a cerut, pur si simplu, creat, un workshop nascut din experiente personale, observatii si nevoia de a raspunde la intrebarile:

– Ce inseamna de fapt sa ”fii in stare” ? In stare sa ? In stare de ? Sau inseamna cu totul si cu totul altceva ?
– Din ce stare vorbesti ? Din ce stare asculti ? Din ce stare privesti ? Din ce stare primesti ? Din ce stare actionezi ?

Starea are legatura cu fiintarea. De aici, din stare, se desfac toate cele ce insotesc si definesc existenta noastra ca fiinte umane. ”Human beings, not human doings.” Precum ”inauntru”, asa si ”in afara”. Pana si timpul – adica perceptia lui – are legatura cu starea.

Premisa de baza de la care pornim este ca fiecare isi creeaza realitatea si experientele; si ca acest proces de creatie “se intampla” prin straturi multiple de flitre – un fel de vitralii care creeaza modele, pattern-uri de experienta, de realitate. Poti crea doar in conformitate cu Starea in care esti – sau din Starea in care esti. Este un adevar simplu, la care nu exista alternativa.

Si atunci, se isca intrebarea: cine este responsabil de Starea in care ma aflu ? Si daca eu devin din ce in ce mai responsabil(a) si mai atent(a) la Starea in care ma aflu, in ce fel influenteaza asta spatiul in care ma aflu, mediul in care ma aflu, familia in care ma aflu, constelatia in care ma aflu ?

Asadar, in cadrul serilor de “Fii in Stare” ne vom aduce aminte ce inseamna asta. Vom lucra cu asta, din perspectiva corp-emotii-minte-suflet – si vom invata sa ne lasam. Sa ne lasam in Stare. Vom invata sa ne oprim, cu adevarat, pentru a putea incepe, cu adevarat.

Te asteptam cu drag !

Ana si Cristina

Cost: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 4 Februarie (inclusiv).

Terapeuti:

Ana Maria Stefanescu – terapeut transpersonal, dream teacher, trainer
Cristina Flueras – psiholog si psihoterapeut, terapeut transpersonal

Leave a Comment