MIȘCĂRILE SUFLETULUI – Retreat de Constelații Familiale: 29 sept – 1 oct

MIȘCĂRILE SUFLETULUI – Retreat de Constelații Familiale

– tabără terapeutică la Fundata, 29 septembrie – 1 octombrie
cu psihoterapeuții Cristina Flueraș și Victor Flueraș

Cu energie proaspătă după această vară hrănitoare, vă invităm cu bucurie la prima noastră tabără dedicată exclusiv Constelațiilor Familiale și Constelațiilor Feminității (dacă va fi această nevoie în cadrul grupului). Eu și Victor vom lucra alternativ și ne vom completa în lucrul terapeutic, astfel încât experiența să fie cât mai bogată și mai semnificativă pentru toți cei prezenți.

Ne dorim ca fiecare participant să își poată lucra propria constelație – lucru dificil de realizat în workshop-urile din București.

Tabăra va avea loc într-o pensiune frumoasă și confortabilă, la Fundata, într-un spațiu retras și potrivit introspecției și conectării cu noi înșine și cu ceilalți – în locul cu cel mai curat aer din toată țara. Vremea sperăm să țină cu noi și să lucrăm cât mai mult în aer liber, în contact cu energia conținătoare a pământului și a întregii naturi din jurul nostru.

Iată mai jos câteva cuvinte despre Constelațiile Familiale:

Constelațiile Familiale reprezintă o metodă terapeutică fenomenologică care lucrează cu încurcăturile și loialitățile inconștiente din sistemele de familie.

Prin intermediul acestui mod de lucru, putem accesa aspecte care țin de traumele familiale pentru a le aduce în conștiință și a le vindeca. Tipare repetitive transgeneraționale, secrete de familie, blocaje, pot fi conștientizate și transformate în cadrul și cu ajutorul grupului. E o metodă intensă care ne oferă posibilitatea de a accesa și exprima emoții reprimate, de a observa și schimba tiparele de interacțiune moștenite și de a ocupa locul propriu în sistemul de familie. Este și o metodă de lucru cu trauma și de a încheia în mod sănătos experiențe dureroase din trecut, lărgindu-ne astfel capacitatea de conștientizare și de integrare a diverselor aspecte din viața noastră.

Prin faptul că putem observa în mod conștient pattern-urile moștenite și că avem posibilitatea să onorăm destinelor înaintașilor, separându-ne în același timp sănătos de suferința și de poverile acestora, se produce o vindecare pe multiple niveluri, atât a sufletului persoanei care lucrează, cât și a sufletului familiei.

Mai multe despre Constelații Familiale puteți citi aici.

Vă așteptăm cu drag și cu inima deschisă!

Cristina și Victor

Program: Vineri, 29 septembrie, ora 15.00 – Duminică, 1 octombrie, ora 16.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

sau pe whatsapp: 0723335105

Locuri limitate la 18 participanți (în acest moment mai sunt 14 locuri disponibile).

Cost: 1350 lei + 600 lei cazarea în cameră dublă și cele trei mese, cu meniu vegetarian+pește.

Pentru înscriere, este necesară achitarea unui avans de 350 lei, în limita disponibilității locurilor. Avansul nu este rambursabil și este necesar pentru rezervarea exclusivă a cabanei.

Facilitatori:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt specialist (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). Formare în metoda Constelațiilor Sistemice (Familiale), cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti) și de ateliere dedicate femeilor și relației acestora cu propria feminitate. Lucrează în cabinet în sesiuni individuale, de cuplu și cu grupuri terapeutice. În ultimii 12 ani a ținut numeroase grupuri de terapie și tabere de autocunoaștere, pentru efectul lor profund vindecător.

 

Victor Flueraș este psiholog și psihoterapeut jungian. A terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică. Master în Psihanaliză (Universitatea Titu Maiorescu). De asemenea, este facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care a aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia, ținând ateliere de grup începând din 2014. Este profund interesat și cercetează în mod special două teme ale psihologiei: ecopsihologia și rolul formator esențial al tatălui în psihoeducația copilului. În practica sa de cabinet, lucrează în sesiuni individuale sau de cuplu.

Imagini din taberele trecute: