Constelatiile feminitatii – Bucuresti, 20 mai

Workshop
Constelațiile Feminității

Sâmbătă, 20 mai, București

– cu psihoterapeut Cristina Flueraș

De când însoțesc femeile în explorarea relației lor cu erotismul, apar adesea referiri la trecutul transgenerațional – la felul în care mamele, bunicile și generațiile de femei de dinaintea noastră și-au trăit feminitatea și relațiile de iubire. Prin prisma istoriei noastre culturale, în trecut femeia rareori avea libertate cu adevărat asupra propriului corp și asupra propriilor nevoi și dorințe.

Multe dintre noi am moștenit un istoric plin de durere, de pierderi neprocesate, de iubire neîmplinită, de abuz și de interziceri, de judecată și de rușine când vine vorba despre feminitate, pe lângă resursele valoroase pe care le-am primit de la înaintașele noastre.

Adesea inconștient, repetăm scenarii care nu ne aparțin, confundând fără voie loialitatea cu iubirea față de viața care a ajuns până la noi.

Ne sabotăm împlinirea – fie că asta are legătură cu a avea o relație de cuplu împlinită, cu a ne manifesta senzualitatea, cu tema maternității, cu a ne asuma creativitatea și propria putere interioară, cu dezvoltarea laturii spirituale feminine.

Pentru că în cadrul atelierelor Eros și Vitalitate nu este suficient timp pentru a păstra atenția și pe trecutul transgenerațional, vă invit de această dată să explorăm și să aducem vindecare și resurse și în relație cu ceea ce a ajuns la noi, prin femeile și familiile din care provenim.

Ce oferă Constelațiile Familiale?

Constelațiile ne ajută să descoperim propriul loc sănătos în cadrul familiei, conștientizarea și vindecarea unor pattern-uri vechi care ne blochează evoluția și nu ne permit manifestarea potențialului de împlinire. Prin onorarea destinelor înaintașilor dar și printr-o diferențiere sănătoasă față de experiențele acestora, pot fi înlăturate baraje din fluxul iubirii care curge prin noi dinspre strămoși către urmași, ceea ce ne ajută să ne găsim și să ne manifestăm unicitatea și darurile proprii în lume, în timp ce aparținem sistemului familial.

Mai multe despre metoda Constelațiilor Familiale puteți citi aici:

Vă aștept cu drag!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 20 mai, 9.30-17.30

Adresa: Str. Leonte Anastasievici nr. 36, București (zona Cotroceni)

Pentru înscriere și detalii:

cristina@traiesteconstient.ro, 0723335105

Locuri limitate la 16 participante.

Cost: 400 lei.

Înscrierea se face în urma efectuării plății, în limita locurilor disponibile.

Facilitator: Cristina Flueraș este psiholog clinician și psihoterapeut autonom Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). Formare în metoda Constelațiilor Sistemice (Familiale), cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti) și de ateliere dedicate femeilor și relației acestora cu propria feminitate. Lucrează în cabinet în sesiuni individuale, de cuplu și cu grupuri terapeutice. În ultimii 12 ani a ținut numeroase grupuri de terapie și tabere de autocunoaștere, pentru efectul lor profund vindecător.