Seara de conectare si vindecare cu ingerii, 27 mai 2015

lucru cu ingeri

Dorinta noastra ancestrala de a ne recapata darurile spirituale ne deschide din ce in ce mai mult catre conexiunea cu ingerii, prin pura intuitie dar si prin miracolul produs in vietile noastre.

Mesageri ai divinitatii, ingerii sunt alaturi de noi si ne insotesc in calatoria vietii pentru a ne ajuta sa facem fata provocarilor si suferintelor. Ingerii sunt constiinta pura divina, iar prezenta lor in vietile noastre vor reflecta splendoarea cereasca.

Mai intai avem nevoie sa intelegem conexiunea cu lumea noatra interioara divina iar apoi sa stim cum sa cerem ingerilor ghidarea, cum sa le ascultam mesajele si cum sa le urmam indrumarea.

  • Vom invata cum sa crestem frecventa vibratiei noastre interioare;
  • Vom face practica de protectie energetica si curatare a campurilor energetice, de stringuri, autoproiectii si  traume ramase in campurile subtile;
  • Vom fi condusi catre portile interioare ale sufletului in meditatia eseniana de vindecare cu ajutorul ingerilor;
  • Vom primi Initierea in Lumina Puritatii prin Arhanghelul Tahariel
  • Ne vor ​fi ghizi in acest proces ​Arhanghelii ​Mihail, Gabriel, Rafael ,Uriel si Tahariel .

Beneficii:

  • Utilizate frecvent tehnicile din acest workshop aduc mai multa lumina si dragoste in propria viata si binecuvantare a tot ce atingem.
  • Aceste energii pot fi folosite pentru vindecare, pentru autopurificare dar si pentru binecuvatarea permanenta ca mijloc de evolutie spirituala.

Lasa-te ghidat de puterea sufletului si urmeaza firul minunii!

Cine va sustine conferinta?

Karyn Maria Taulescu este terapeut si autor de cursuri de dezvoltare personala si spirituala. Increderea in calauzirea lui Dumnezeu face ca abordarea ei atat in domeniul terapeutic dar si in cadrul cursurilor sale sa fie unica. Autorul al​ cursului ​Conectare si Vindecare cu Ingerii, a initiat incepand din 2009 peste peste o mie de persoane atat la distanta cat si in cadrul cursurilor organizate in Bucuresti si in tara.

Cand?

27 mai 2015, orele 18:30 – 21:30

Unde?

Hotel Parliament, str. Izvor, nr. 106. Harta aici.

Cat?

60 de ron daca achiti taxa de participare in cont, 70 de ron daca achiti la fata locului. Pentru a te inscrie completeaza formularul de inregistrare. Vei primi apoi si detaliile despre plata.

Pentru orice fel de informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email de mai sus sau la telefon 0723 860 560 Lavinia (de luni pana vineri in intervalul orar10.00 – 18.00).

Va asteptam cu drag!

Echipa Evoluam Impreuna si Karyn

Leave a Comment