Unlimited Feeling: Retragere de Meditatie cu Ajahn Abhinando 2-4 Mai, 2014

unlimited-feeling-600

O buna parte din anxietatea, insatisfacția și suferința pe care o experimentăm se datorează restricțiilor și limitelor pe care le impunem experientei noastre– presupunerea (ne-examinată) că doar sentimentele ‚pozitive’ sau senzatiile placute sunt  permise în campul experienței.

Eliberarea insa nu înseamnă eliminarea unui anumit tip de senzatie, sau trairea unui anume tip de sentiment.

Ne apropiem de notiunea de eliberare cand apare capacitatea marita de a fi  pe deplin prezenti cu experienta noastra….exact asa cum se manifesta.

În acesta retragere de meditatie impreuna cu Ajahn Abhinando vom examina modul in care constiinta corporala, cunoasterea, perceptia si viata noastra emotionala interactioneaza pentru a creea experienta de fața si simtul-notiunea de sine. De asemena vom explora ideile noastre (reale sau imaginare) despre “eliberare” si modul în care experiența se poate deschide catre libertate sau inchide catre anxietate .

Retragerea va include perioade de meditatie formala (in sezut, in picioare si in mers), meditatie ghidata focalizand constientizarea corpului, a senzatiilor si a sentimentelor, si periode de meditatie Metta (loving-kindness).

Vor fi instrucțiuni detaliate de meditație, discuții și perioade de întrebări și răspunsuri .

Detalii Participare
Pentru ca mentinerea unei energii de grup coerente este importanta, este necesar un angajament ferm de a ramane pe intregul parcurs al acestui weekend de practica. Nu este posibila participarea partiala.

Aceasta retragere este potrivita pentru incepatori precum si pentru cei cu experienta in practica de meditatie. Toata perioada retragerii, in afara de sesiunile de Q&A va fi in liniste (Noble Silence). Retragerea incepe Vineri seara la ora 19:00 si se termina Duminica seara la ora 18:00.

Nu sunt taxe de participare pentru aceste evenimente, dar pentru a acoperii cheltuielile de organizare, donatii sunt sugerate si binevenite.

Pentru ca locurile sunt limitate, inscrierea in avans este necesara. Pentru detalii/inscrieri: samastithi@gmail.com, contact@dhamma.ro

Leave a Comment