Formare Reiki Usui Grad I

5 octombrie, 17:45 – 21:45, zona Piata Romana, Bucuresti

Paul Apostica va invita sa patrundetii in universul practicilor energetice, aprofundand o straveche disciplina spirituala ce s-a impus prin simplitate si eficienta.

Veti parcurge impreuna un drum interesant, descoperind modalitati practice de lucru insotite de teoria respectiva, patrunzand treptat in lumea simbolurilor ce desi vizibile, sunt accesibile doar initiatilor, constituind chei ce te pot ajuta sa evoluezi pe toate planurile vietii tale.

Reiki este o metoda simpla si puternica de vindecare naturala bazata pe canalizarea unei energii vindecatoare in beneficiul propriu si al celorlalti. Practicand Reiki poti sa-ti dezvolti anumite capacitati, sa ai un bun control asupra mintii, sa te vindeci in plan fizic si emotional, sa progresezi in plan spiritual, sa te descoperi pe tine insuti. Reiki-ul se adreseaza tuturor oamenilor care doresc sa evolueze. Poti sa practicati Reiki indiferent de credintele pe care le ai, acesta neapartinand nici unei religii sau curent filozofic. Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, fiind foarte flexibil, adaptandu-se realitatilor vietii cotidiene. Reiki este potrivit oricarei probleme ce implica o rezolvare energetica si psiho-spirituala.

Reiki te poate ajuta:

  • sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si sa ai o capacitate de vindecare crescuta,
  • sa-ti diminuezi nivelul stresului prin cultivarea echilibrului interior,
  • sa-ti dezvolti abilitatile de ati atinge obiectivele personale,
  • sa intrii in armonie cu tine insuti si cu cei din jurul tau,
  • sa ai o minte clara si o viziune mai ampla asupra vietii.

Reiki Usui este cea mai importantă ramură a Reiki-ului tradiţional. In cadrul acestei metode se realizează o serie de acordaje in urma carora poti sa incepi sa folosesti energia si simbolurile Reiki in autotratament, tratarea altor persoane, pana la a deveni maestru Reiki. In cadrul cursului Reiki grad I iti sunt oferite indrumari necesare pentru a putea practica Reiki precum si initierea corespunzatoare acestui grad.

Cateva din temele abordate:

  • invatarea notiunilor de istorie a sistemului Reiki
  • notiuni de auto-vindecare
  • invatarea pozitiilor mainilor pentru autotratment
  • metode de dezvoltare a abilitatilor si sensibilitatii la energie

Pentru a intelege cum functioneaza aceasta metoda si care sunt efectele ei,va vor fi prezentate notiuni de baza despre sistemul energetic uman precum si cateva metode de curatare a campurilor energetice.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Specializari in practici energetice, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Formarea costa: 130 lei.

Inscrieri la: paulapostica@yahoo.com

Leave a Comment