Meditatie cu boluri tibetane la Seeds for Happiness cu Joel Silva

boluriSambata 23 februarie 2013, ora 18:30 la Centrul Anahata (Fabrica de Chibrituri nr.16,etaj 2, sector 4, Bucuresti) si Duminica, 24 februarie 2013, orele 18:00 – 19:30 la Centrul Seeds for Happiness (aceeasi adresa)

Ce este sunetul?
Sunetul este vibratie si vibratiile sunt peste tot. Sunetul este o energie care penetreaza cele mai adanci structuri ale corpului: suntem alcatuiti din sunet. Moleculele noastre, structura noastra osoasa si fluidele din corpul nostru reactioneaza la sunete si acesta este un fapt dovedit stiintific. Inca din vremuri stravechi, sunetul a fost folosit ca unealta pentru a alinia mintea, corpul si sufletul cu ritmurile Universului.

Instrumentele folosite in sesiunea Kotodama au o lunga istorie legata de vindecare, aduc puterea si cunoasterea stramosilor pentru a ne ajuta in procesul nostru evolutionar. Kotodama invita participantii la o experienta interioara, o calatorie in interiorul mintii si trupului. Sunetul poate fi folosit pe post de vas pentru a naviga pe oceanul emotiilor, gandurilor si amintirilor.

Kotodama poate avea similaritati cu experiente samanice dar trebuie sa aveti in vedere ca aceasta nu este o calatorie samanica. Artistii nu sunt samani, vindecatori sau cavaleri mistici. Sunt doar simplii oameni care genereaza o experienta atmosferica prin intermediul instrumentelor. Participantii pot fi proprii lor vindecatori sau samani dar Kotodama este doar o usa care se deschide. Este decizia ta daca vrei sa explorezi lumea ta interioara si cat de departe vrei sa calatoresti.

Donatie sugerată : 30 lei

Leave a Comment