Respiratie holotropica la Drumul spre Centru: 6 iunie

398316_10200377153404621_937303454_n

6 iunie, 18:00 – 22:00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti

“O viata traita la alegere este o viata de actiune constienta. O viata traita la intamplare este o viata de reactie inconstienta.“ – Neale Donald Walsch

Te asteptam cu drag la o noua explorare a universului holotropic dinauntrul tau.

In toate traditiile spirituale ale lumii si de curand in numeroase abordari psihoterapeutice, respiratia este sinonima cu viata, cu schimbul flux-reflux, deschidere-inchidere, interior-exterior. Respiratia conecteaza. Corp-emotii-ganduri, toate sunt conectate, legate prin respiratie. Toate compun costelatia vie, mereu schimbatoare, a fiintei ce se cunoaste pe sine, prin fiecare dintre noi.

Cele mai multe dintre suferintele noastre se datoareaza deconectarii, senzatiei de izolare, instrainarii de sine. Traim instrainati de propria natura, de propriul miez creativ si sanatos, cel care vindeca, naste raspunsuri, echilibreaza si fiinteaza in mod armonios. Deconectati de propriul Vindecator Interior, cum il numeste Stanislav Grof, uitam de noi, de adevaratele noastre nevoi si tanjiri spre unitate si aducere laolalta, in intreg, a partilor noastre.

In mod obisnuit, noi suntem constienti doar de o mica parte din vastitatea fiintei noastre. De obicei, ne identificam cu anumite roluri, pe care le introiectam prin educatie, apoi ni le asumam si le jucam, limitandu-ne potentialul si cresterea interioara, prin credinta invatata ca dincolo de ele nu exista nimic. Intr-o Respiratie Holotropica, registrul de trairi si intelegeri este atat de vast, incat intreg spectrul existentei se mareste, devine mult mai incapator, in fapt infinit. Libertatea interioara creste in acest fel, eliberand resurse valoroase, creativitate, echilibru emotional, mental, energetic si fizic.

Pentru mai multe detalii despre Respiratia Holotropica: www.drumulsprecentru.ro

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)

Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Leave a Comment