Scriere creativa: workshop la Drumul spre Centru

logo drumulsprecentruJoi, 31 ianuarie, 18.30-22.00, Strada Dumitru Cariagdi nr 7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

De ce un workshop de scriere creativa?

Te-ai intrebat vreodata de unde vin cuvintele? Din ce zona a fiintei tale? Si ce calitate are, in felul asta, fiecare cuvant? Cuvintele creeaza lumi. Cum spuneam si data trecuta, scrisul este o alta cale de a accesa starea de Prezenta – starea aceea in care totul este viu si nou; totul este flux, totul respira la unison iar cuvantul ”inspiratie” se explica pe sine 🙂 Si de foarte multe ori, scrisul inseamna vindecare – si pentru scriitor, si pentru cititor.

Nu, nu trebuie sa mai fi scris inainte. Nu trebuie sa stii ceva anume sau sa fi citit ceva anume. Singurul lucru de care ai nevoie este pofta de joaca.

De ce, ce vom face? Vom scrie povesti sau doar fraze sau cuvinte sau litere, ”poezii” cu rima sau fara, cuvinte insirate unele dupa altele doar pentru ca au o anumita culoare sau textura sau gust; vom scrie despre noi, despre ceilalti si despre lume; vom scrie pentru noi – cei de-acum, cei de demult sau cei din viitor – pentru ceilalti si pentru lume; vom scrie din Vise si pentru Vise; vom face puzzle din povestile noastre si vom scrie doar pentru placerea de a scrie.

Facilitatori: Ana Maria Stefanescutrainer, terapeut transpersonal, dream teacher si Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual

Cost Seara de joi*: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse

* 30% reducere, daca vii la toate serile de joi dintr-o luna
* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de joi dintr-o luna

Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro .

Leave a Comment