Seeds for Happiness: evenimentele saptamanii 1 – 7 aprilie

seeds_logoO INTRODUCERE IN COMUNICAREA NONVIOLENTA – Luni 1 aprilie intre orele 18.30 – 21.00. Un workshop de doua ore si jumatate in care trainerul britanic IAN PEATEY va prezenta conceptele de baza ale Comunicarii Nonviolente si va oferi posibilitatea sa lucram asupra unei situatii din viata personala.

MEDITATII PENTRU OAMENI GRABITI – Marti 2 aprilie, intre orele 19.00 – 20.30.
O noua intalnire introductiva in meditatie, facilitata de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness in cadrul careia se va vorbi despre: Cum putem invata sa “captam” Puterea Prezentului?; Ce este “meditatia”?; Respiratia noastra cea de toate zilele; Imi pot goli mintea de ganduri?; Este meditatia o practica religioasa?; Posturile de meditatie; Merita sa meditam?

SEARA DE MEDITATIE SI MINDFUL LIVING – Miercuri 3 aprilie, intre orele 19.00 – 21.00: Sunt bineveniti atat cei care au deja o practica regulata, cat si cei care nu au avut contact direct cu exercitiul meditatiei si doresc sa exploreze un posibil inceput sub indrumarea Danielei Andreescu, coach si formator.
TRANSFORMAREA EMOTIILOR – Joi 4 aprilie, intre orele 18.30 – 21.00: un atelier sustinut de Cristina Eremia – Career Coach, despre mecanismele si rolul emotiilor, despre obiceiuri emotionale, schimbarea tiparului de reactie si tehnici de gestionare si transformare a emotiilor.

Leave a Comment