Workshop de Respiratia Inimii si Calatorie in inima

Miercuri, 28 Noiembrie de la 18.30-22.00, Centrul I AM – strada Leonida Varnali nr 13 (intre Piata Victoriei si Buzesti)

”Viziunea ta va deveni clara doar atunci cand te vei uita inauntrul inimii tale. Cine se uita in afara, viseaza. Cine se uita inauntru, se trezeste” (Carl Gustav Jung)

Te invitam in miercurea ce vine la a experimenta adevarul interior de la nivelul inimii, prin respiratie si prezenta.

Ce este Respiratia Inimii?

Respiratia Inimii este o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta.

Respiratia Inimii acceseaza fiecare centru energetic in parte, punand accent pe centrul inimii – chakra inimii. Inspirata din tehnicile stravechi de respiratie ca si tehnologii ale sacrului, Respiratia Inimii ia ca punct de reper, ca centru al fiintei umane, inima, ca punct de plecare al oricarei calatorii in dimensiunea tridimensionala.

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

La ce ne ajuta?

Trairea acestei meditatii ne conduce subtil catre expansiunea sferei de perceptie a realitatii, aducand cu sine o mai mare claritate si disciplina mentala, echilibru emotional, constientizarea propriilor “pattern-uri” si eliberarea de ele, creativitate, flexibilitate si mai ales vitalitate si libertatea de a fi in armonie cu intreaga fiinta.
 
Cost Workshop: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)
* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de miercuri din luna

Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea se va face pe principiul “primul inscris”. Multumim pentru intelegere.

Te asteptam cu drag!

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, trainer, terapeut transpersonal
Cristina Craciun – artist vizual, psiholog, terapeut transpersonal
Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro

Leave a Comment