Yoga in sala si in natura, meditatie si teatru la Spatiul Santosha

buddha handsLuni 3 iunie ora 19 Hridaya yoga
Practică de hatha yoga (posturi, respiraţie, conştienţă de sine) cu accent pe practici de purificare. Prima din cele cinci discipline interioare – niyama – este saucha, puritatea atât la nivel fizic, cât şi mental. Pentru a o cultiva, e nevoie să fim atenţi cu ce ne hrănim corpul şi mintea şi de asemenea să curăţăm regulat acumulările toxice.
“Prin curăţenie, impulsurile protectoare ale corpului sunt trezite, ca şi o reacţie de respingere a contactelor nesănătoase cu alţii.”
“Când mintea este purificată, apare o înclinaţie către buna dispoziţie, focalizare şi controlul simţurilor, iar practicantul devine deschis către viziunea Sinelui.”
Yoga Sutra 2.40-41.

Miercuri 5 iunie Vinyasa yoga şi meditaţie
ora 8:15 (1,5 h) – practică matinală de Vinyasa yoga
ora 9:45 (30 min)  – meditaţie

Miercuri 5 iunie ora 19:30 (2h) Curs de teatru cu Cristina Voicu
De ce să vii la cursul de teatru? Pentru mai multă încredere în tine, testarea limitelor personale, provocări, joacă, comunicare, spontaneitate, ieșirea din rutina zilnică, un strop de imaginație, controlul emoțiilor, expresivitate, dicție, observație, memorie, mișcare scenică, ritm, improvizație.

Joi 6 iunie Vinyasa yoga
ora 17:30 – practică uşoară, terapeutică
ora 19:00 – accent pe aplecări în faţă

Vineri 7 iunie Vinyasa yoga şi meditaţie
ora 8:15 – practică matinală
ora 19:00 – seară de meditaţie

Duminică 9 iunie ora 9 Yoga în natură
Ne întâlnim la ora 9 în staţia de autobuz din Prund (capătul maşinilor 50, 51, 52) şi urcăm 5 minute până la o pajişte de sub pădure, deasupra Bisericii Sfânta Treime. Să vă aduceţi o pătură sau izopren de întins pe iarbă şi un hanorac, poate fi răcoare.

Leave a Comment