Certificat în Pneuma System Therapy cu Juan Ruiz Naupari

Inkarri Multicultural Association în colaborare cu Asociaţia Română de Psihologie Transpersonală (ARPT) organizează  partea  a 2 -a Modulul „Arta de a Trai: Moartea mistica în cadrul cursului de formare:  „Certificat în Pneuma System Therapy” intre   21 –26 Ianuarie 2013, la Bucureşti.

Modulele se adresează în primul rând psihologilor cu drept de liberă practică, medicilor şi masteranzilor în psihologie. Principalul scop constă in conştientizarea conţinuturilor traumatice reprimate prin autoexplorarea stărilor de conştienţă extinsă şi perceperea dimensiunilor spirituale ale propriei noastre fiinţe.

Metoda Pneuma System (www.inkarri.us) a fost dezvoltată de psihoterapeutul peruan Juan Ruiz Naupari şi este o metodă eficientă pentru transformarea interioară profundă în cunoaşterea Sinelui interior prin reconectarea cu dimensiunea numinoasă a fiinţei. Această formare este teoretică şi practică.

Modului al doilea va fi un workshop intensiv de 6 zile (42 de ore), in care participantii vor explora: sacrul atat in interior cat si in exterior prin constientizare profunda si claritate, aspectele transpersonale ale creatiei, inclusiv marile legi care guverneaza viata proprie, machiajul energetic al fiintei umane, cele sapte trupuri, sapte chakre si cele sapte dimensiuni ale existentei, arhetipurile universale, puterea sunetului sacru in deschiderea mesajului din inconstient prin care suntem capabili de a aprofunda procesul de transformare si trezire.

Juan Ruiz Naupari este psihoterapeut acreditat (de Prof.Dr.Stanislav Grof) de formaţie transpersonală, este creatorul Sistemului Pneuma, meloterapeut şi cercetător al valorilor conştienţei, prin diferite tehnici şamanice şi metode mistice. Este şaman contemporan în Cuzco, Peru. În perioada celor 30 de ani de formare şi practică a desfăşurat Conferinţe şi seminarii în întreaga lume.

Costul  modulului :

  • 250 euro pentru cei care platesc avansul de 50 euro pana la 23.12.2012
  • 270 euro pentru cei care platesc dupa 23.12.2012
  • 230 de euro pentru membrii ARPT care au platita cotizatia la zi.

ARPT este avizată pentru susţinerea de programe de formare profesională (aviz profesional emis de COPSI  nr .RF-II-B-102 din 01.11.2011). Această Formare este creditată de Colegiul Psihologilor – Anexa nr.2/04.05.2012.

Leave a Comment