Concurs Editura Herald: 3x SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii de Jae – Sheen Yu

concurs-martie

Evenimentul lunii martie pentru echipa Editura Herald va fi dedicat artei si practicii SUNDAO. Alaturi de echipa Asociatiei The Path Romania, cu sprijinul Universitatii Spiru Haret, echipa Herald are deosebita placere de a-l avea ca invitat la Bucuresti pe maestrul JAE-SHEEN YU. Conferinta pe care se pregateste sa o sustina aici se va centra asupra metodei de meditatie si vindecare prin respiratie numita SUNDOAO, dar si asupra muzicii derivate din aceasta practica. Vector si suport al informatiilor despre practica SUNDAO va fi cartea scrisa de maestrul YU si aparuta la editura Herald, Sundao – respiratie daoista si practica vindecarii ((http://www.edituraherald.ro/autori/jae-sheen-yu/sundao-respiratia-daoista-si-practica-vindecarii-466-detail#.Uw8zeeOSyxk)), aparuta in colectia TERAPIA si un CD cu muzica traditionala interpretata de Maestrul Isam la flaut de bambus, jeong ak.

Drept urmare va invitam la un nou concurs organizat de prieteniii de la Editura Herald. Puteti castiga 3 exemplare ale cartii: SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii de Jae – Sheen Yu, Tot ce aveti de facut este:
– sa dati like la pagina Traieste Constient (http://www.facebook.com/TraiesteConstient) si la pagina Editurii Herald
(http://www.facebook.com/edituraherald.ro)
– sa dati share acestui concurs
– sa lasati un comentariu cu titlul cartii preferate de la Editura Herald dedesubtul acestei imagini pe pagina noastra de Facebook.

Concursul se desfasoara intre 10 si 12 februarie si este valabil doar pe teritoriul Romaniei.

Urmariti-i pe prietenii de la Editura Herald pentru a afla mai multe despre intalnirea cu maestrul Jae – Sheen Yu de pe 13 martie.

1 thought on “Concurs Editura Herald: 3x SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii de Jae – Sheen Yu”

Comments are closed.