Curs feminitate: EROS și VITALITATE

Acesta va fi un curs de feminitate cu și pentru femei, în care să:

  • aflăm că nu suntem singure în dificultățile legate de trăirea cu bucurie a sexualității feminine
  • eliberăm din rușine, prin împărtășirea propriilor experiențe
  • explorăm prin experimente cum se simte corpul în contact cu energia erotică feminina, cum ne dăm permisiunea sau dimpotrivă, cum punem limite atunci când comportamentul celuilalt nu este potrivit pentru noi
  • ne desprindem de mesajele stereotipe cu care am fost crescute
  • vindecăm din traumele legate de contactul abuziv al altcuiva asupra propriului corp
  • trăim empatia și suportul hrănitor al grupului de femei, pe o temă care timp de generații a fost tabu între mame și fiice, între surori și de multe ori chiar și între prietene 

Vă invit într-un grup terapeutic de femei, în cadrul căruia să explorăm împreună relația, deseori controversată, pe care o avem cu erotismul și cu energia feminină – energia erotică. În toate aceste cursuri de feminitate pe care le-am ținut pe această temă, invariabil a fost prezentă RUȘINEA, ca emoție pe care o trăiește o femeie când vorbește despre propriile ei dorințe, fantezii, vise și nevoi erotice. Vocea rușinii este cea care spune: este ceva greșit în ființa ta – ceva ciudat / nepotrivit / vulgar / pervers / prea-nu-știu-cum – de simți sau vrei asta.

Vom căuta împreună o cale mai sănătoasă de a cultiva relația cu propria sexualitate feminina, prin exerciții în perechi sau de grup, dedicate contactului cu corpul, cu senzațiile prezente în el, cu emoțiile și cu imaginația noastră, cu reprezentările moștenite și pe care avem nevoie să le actualizăm, legate de ceea ce înseamnă să fim în această lume ființe sexuale – femei.

Vă aștept cu drag la acest curs de feminitate!

Cristina 

Program: Sâmbătă, 1 octombrie, 10.00-19.00
Cost: 350 lei

Adresa: str. Dr. Leonte Anastasievici nr. 36, București (zona Cotroceni)

Locuri limitate la 16 participante.

Înscrierea se face în urma achitării unui avans de 100 lei.

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro, 0723335105
 

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut autonom Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale, de cuplu sau de grup. În ultimii 11 ani, a ținut numeroase tabere de autocunoaștere și grupuri de terapie, pentru efectul lor profund vindecător.

Leave a Comment