Descopera Inima Treaza – Satsang cu Amoda Maa Jeevan 26 – 28 iunie

26 – 28 Iunie 2015, Bucuresti

Amoda Maa Jevan vine anul acesta si in Romania. O puteti intalni, ii puteti asculta in mod direct invatatura care tinteste catre Trezirea Spirituala autentica si aveti ocazia de a va cufunda pentru 3 zile in radiatia unei Constiinte Treze, astfel ajungand mai aproape de natura voastra fundamentala. Va asteptam cu drag pe 26-28 Iunie la un Satsang intensiv cu un Maestru Spiritual autentic!

Atat de multi dintre noi cautam o viata intreaga iubirea, fericirea si puterea, fie ca o facem prin intermediul relatiilor, a sanatatii, a statutului social, sau chiar prin intermediul spiritualitatii: insa niciuna dintre acestea nu ne aduce o reala implinire.

Satsang este o invitatie de a ne deschide catre posibilitatea adevratei impliniri care se gaseste atunci cand ne indragostim de viata asa cum este. Spunand da potentialitatii tale maxime in aceasta clipa, ceea ce se dezvaluie iti ofera potentialul unei intimitati si integrari profunde. Curajul de sta drept in fata a ceea ce este, iti extrage interiorul in exterior, pentru a deveni un iubitor nud al vietii. Este o intoarcere acasa, la adevarata ta natura care se manifesta ca iubire treaza, in care nu mai exista obiectul cautarii, ci doar o imbratisare radicala a acestui moment asa cum este el.

In acest Satsang Intensiv de Weekend, ne intalnim pentru a interoga prin Dialog &Intrebari si Raspunsuri in legatura cu ceea ce sta in calea realizarii adevaratei impliniri. Avem timp de asemenea pentru A sta in TacereMeditatii ghidate siImpartasire din Inima.

Program –

Vineri, 6.30pm – 8.30pm – Discurs introductiv & Dialog

Sambata, 10am – 12.30pm – Satsang de dimineata

12.30pm – 2.30pm – Pauza de masa

2.30pm – 5pm – Satsang de dupa-amiaza

6pm – 7pm – Meditatie de seara

Duminica, 10am – 12.30pm – Satsang de dimineata

12.30pm – 2.30pm – Pauza de masa

2.30pm – 5pm – Satsang de dupa-amiaza

Amoda Maa este un invatator spiritual contemporan. Invataturile ei se nasc direct din experienta constientei treze si poarta in ele parfumul de imblanzit al libertatii, in timp ce imbratiseaza misterul si haosul existentei umane. Invitatia ei este ca tu sa te deschizi complet catre plenitudinea vietii, ca sa spui DA totalitatii experientelor tale si sa intampini realitatea cu compasiune radicala.

“Ofer o directionare inapoi acasa, acolo unde este iubirea adevarata. Daca iti doresti sa te predai acestei iubiri in mod neconditionat, vei descoperi acel ceva care este cu adevarat viu si liber.”

Mai multe informatii despre Amoda Maa si invatatura ei gasiti la adresa:www.amodamaa.com. Evenimentul descris in limba engleza si inscrieri directe puteti face aici:http://www.amodamaa.com/Event/1616/Discovering+the+Awake+Heart++Satsang+Weekend+Retreatsauhttp://meetingtruth.com/Event/1616/Discovering+the+Awake+Heart++Satsang+Weekend+Retreat.

Pentru inscrieri (daca alegeti sa nu folositi canalul direct catre Amodaa Maa), informatii despre costuri, locatie si orice nelamurire legata de acest eveniment unic din Romania, astept emailurile voastre la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Pentru ca inscrierea sa fie ferma, este necesar un avans de 50 euro, pentru a rezerva unul dintre cele 25 locuri disponibile la eveniment. Investitia pentru acest eveniment este de 160 de euro, pret care nu include mesele si transportul pana la locatie, fiind vorba despre un eveniment rezidential. Fondurile stranse asigura transportul pana in Romania si inapoi si daca se strang sume suplimentare acestea merg catre o Asociatie de cariatate ce sustine munca pe care Amoda Maa o sustine pentru a facilita persoanelor fara posibilitati accesul la evenimente de tipul celui pe care il va sustine in iunie in Romania. Cazarea, transportul de la aeroport si inapoi, cat si locatia in sine sunt puse la dispozitie de catre Harmony Group fara nicio pretentie financiara. Persoanele care mai aduc cu ele inca una sau mai multe alte persoane beneficiaza de o reducere de 10% din pretul initial.

Leave a Comment