FIRUL VIEȚII TALE – Explorare prin pictură: 12 decembrie

FIRUL VIEȚII TALE

Explorare prin pictură

Primește și dăruiește!

12 decembrie, 18.30-21.00, cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Există un spațiu înăuntrul nostru în care știm despre noi mult mai multe decât crede mintea rațională.

Există un spațiu înăuntru pe care, dacă îl lăsăm să se exprime altfel decât în cuvinte, ne trezește către cele mai intime nevoi ale noastre, către adevărul nostru interior.

Este acel spațiu care ne arată ce avem nevoie să alchimizăm din trecut, pentru a ne crea cu încredere cea mai bună versiune a viitorului.

Este un spațiu de conectare cu SINE.

De aici, poți simți și vedea Firul Vieții Tale.

Pe 12 decembrie, de sfârșit de an, te invit ca prin meditații în ritm de tobă și prin culoare, să explorezi aspecte din viața ta pe care să le transformi în surse de creștere și într-un nou început, odată cu Anul Nou. Îți faci astfel un cadou și dăruiești la rândul tău, pentru că banii strânși vor bucura de Sărbători o comunitate de copii care au nevoie de suportul nostru.

Când am vizitat săptămâna trecută Mia’s Children, această frumoasă comunitate care susține copii ai căror părinți se confruntă cu dificultăți financiare, sociale și/sau psihologice, m-a impresionat profund atmosfera blândă și creativă în care acești peste 40 de copii (majoritatea erau la scoală la ora la care am ajuns eu la centru) își desfășurau activitatea. Erau multe picturi foarte frumoase – unul dintre băieți, foarte talentat, face tablouri pentru vânzare ca să susțină centrul – o bibliotecă întreagă de cărți bine alese și îngrijite, și un pian la care copiii cântă seara și se bucură de timpul petrecut împreună. În sala de studiu câțiva copii mai măricei aveau acum atelier de meșteșugit globuri și alte obiecte decorative, pentru târgul de Crăciun. Mi-au povestit cum zilnic se îngrămădesc în furgoneta de 9 locuri, astfel încât să ajungă la școală, la liceul Doamna Chiajna din satul Roșu, lângă București. „Pentru că educația este cea mai importantă.” E o provocare să susții așa o familie mare, inclusiv cu haine, mâncare și căldură iarna. Când am întrebat ce anume ar avea nevoie copiii, mi s-a răspuns firesc „de afecțiune, doamnă. Dar și de șosete, lenjerie intimă, conserve…”. Așa că putem aduce împreună o contribuție, chiar dacă măruntă, pentru ca viața lor să fie un pic mai frumoasă de Sărbători.

Așadar te aștept cu drag, să primești și să dăruiești!

Cristina

Program:

Miercuri, 12 decembrie, 18.30-21.00

Înscrierea se face pe mail, la: cristina@traiesteconstient.ro

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Donație: 120 lei (banii vor fi donați centrului Mia’s Children)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment