RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ – poartă către sine: 2-3 februarie

Început de an – o nouă ocazie de a face lumină în zone neumblate ale psihicului, de a tămădui răni vechi, prin contact direct și hrănitor cu sinele – propriul vindecător interior – și cu ceilalți, oglinzi ce pot să ne susțină și să potențeze resursele naturale de creștere dinăuntrul nostru.

Vă invit așadar la o călătorie de conștiință extinsă, prin Respirație Holotropică – un bun instrument de accesare a emoțiilor și experiențelor memorate de corp, însă uitate sau necunoscute minții noastre conștiente. Astfel că senzații timpurii, amintiri arhaice, poate chiar mai vechi decât propria existență așa cum o cunoaștem, de la naștere încoace, emoții puternice, imagini arhetipale, toate pot fi accesate în starea holotropică, oferindu-ne posibilitatea să integrăm de la un alt nivel conținutul apărut, în personalitatea de acum.

În Respirația Holotropică, energia pe care organismul o folosește pentru a ține în afara conștiinței răni profunde, precum și resurse valoroase, încă neștiute, este prin trăire directă eliberată, spre a fi canalizată în direcții de creștere sănătoasă. Partea de integrare a experienței, prin art-terapie și cu suportul grupului,ne ajută să identificăm darurile din experiență și să le aducem în lume, integrându-le în viața noastră.

Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici.

Vă aștept cu drag să călătorim împreună!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 2 februarie, 10.00-18.00 – Duminică, 3 februarie, 10.00-15.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți.

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 320 lei (280 lei pentru studenți sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment