Functiile educative si terapeutice ale simbolului – Georges Colleuil


02-05 aprilie, Bucuresti

Vă provocăm să răspundeți la câteva întrebări, aparent foarte simple:

Cum iși pun înaintașii noștri amprenta asupra propriului nostru destin?

Știm să ne debarasăm de valizele care nu ne aparțin?

Cum să oprim ciclul infernal al repetiției?

În realitate, cât de ușor ne este să găsim răspuns la aceste întrebări?

Vă invităm să participați la workshopul susținut de dl Georges Colleuil, în perioada 02-05 aprilie, în care vom discuta despre transmisiunile transgeneraționale în Referențialul Arhetipurilor Personale (RAP).

Vom vorbi despre cum să ne înțelegem mai bine propriul trecut și moștenirea familială explicând și anumite procese psihologice pe care avem nevoie să le depășim, dar și despre cum evenimentele de viață ale generațiilor precedente pot avea o anumită rezonanță asupra propriilor noastre probleme.

RAP este un instrument foarte util în decodarea istoriei familiale, în deslușirea amprentelor celor cu care am intrat în contact și care rămân înscrise în noi.

Istoria familială este imprimată în fiecare dintre noi, așadar prezentă în Referențialul personal, acesta  fiind un model simbolic  al structurii noastre interioare.

Pot acționa asupra instoriei familiale, acționând asupra propriului meu Referențial, intențiile mele prezente având puterea de a  modifica ciclul infernal al repetiției genealogice.

Vă invităm așadar, la un workshop de excepție despre legaturile transgeneraționale, dar și despre alte teme precum Referențialul de alianță și Referențialul de cuplu, în perioada 02-05 aprilie, la Hotelul Golden Tulip Times din Piața Muncii – Bdul Decebal, nr 19, București.

Program:

Joi 02 aprilie

Conferință publică pe tema « Funcţiile educative şi terapeutice ale simbolului în RAP », organizată de UNIVERSITATEA DE PSIHOLOGIE SPIRU HARET BUCUREŞTI – orele 18.00

Vineri 03 aprilie, între orele 10.00 și 18.00

Inițiere în metoda Referențialul Arhetipurilor Personale

Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia

Aprofundarea caselor 1 – 13

Cum calculăm și pregătim un Referențial

Primele baze de interpretare

Acest modul este deschis tuturor debutanților interesați de aprofundarea limbajului simbolic și de o mai bună cunoaștere personală. Poate constitui și o recapitulare pentru cei care au parcurs deja o formare de bază.

Sâmbătă 04 aprilie, între orele 09:00 și 18.00

Duminică 05 aprilie, între orele 09.00 și 18.00

Nivel de aprofundare

Referențialul de alianță și Referențialul de cuplu.

Transmisiunile transgeneraționale în Referențialul Arhetipurilor Personale.

Cele șase configurații.

Acest modul corespunde nivelului RN6 din formarea completă. (Codul RN provine de la formarea inițială din limba franceză. Va rugăm să notați faptul că cifrele nu se succed întotdeauna. )

Se adresează cursanților care au parcurs deja nivelele 1 și 2 în cadrul acestui stagiu sau în stagiile precedente.

Seminariile vor fi susținute de Georges Colleuil, creatorul metodei, în limba franceză. Vor fi interpretate în limba română de Claudia Savu, reprezentantă a metodei RAP în România, cu participarea Cristinei Eremia, psiholog şi interpret autorizat.

La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completă și obținerea diplomei de practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele în care se vor desfășura stagiile următoare.

Tarif workshop : 70 euro/zi (190 euro/ pentru participarea la toate zilele de curs).

Data limită pentru înscrieri este 31 martie 2015.

Numărul locurilor fiind limitat, înscrierile vor fi validate prin plata unui avans în valoare de 70 euro. În cazul anulării stagiului de către organizatori, suma va fi rambursată.

Pentru înscrieri:

Corina Pirsean : +40724 383 653

Cristina Eremia : +40726 602 037 sau +40749 867 382

Pentru detalii :

Claudia Savu, e-mail : claudia.savu@ymail.com

Roxana Apostoiu, e-mail: roxana_apostoiu@yahoo.com

Leave a Comment