Comunicare, Branding și Creșterea încrederii în sine la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei îți propune în luna aprilie o serie de cursuri centrate pe dezvoltarea și explorarea sinelui în raport cu ceilalți. Primăvara reprezintă un nou început care ne poate da un imbold de vitalitate și energie în tot ceea ce facem, dar și în modul în care comunicam și privim lumea din jur.

Trei argumente ale Optimismului, din 14 Aprilie – Vei înțelege ce înseamnă optimismul, din perspectiva filozofică şi teologică. Realitatea este izvorul cel mai fecund al optimismului; nu visul, nu speranța, nu ficțiunea, ci însăși realitatea. Dar pentru ca realitatea să devină temei pentru optimism, se cere ca aceasta să fie în mod adecvat privită. Cum poți privi realitatea așa încât aceasta să nu fie motiv de disperare ci de cel mai fertil optimism?

Arta de a Asculta, din 15 Aprilie – La acest atelier înveţi sӑ-ţi înţelegi mai bine partenerul, copiii, colaboratorii, clienţii, sӑ percepi motivaţiile şi nevoile reale ale omului din faţa ta, sӑ creezi cu acesta o conexiune profundӑ, dând la o parte barierele din calea comunicӑrii eficiente. Învaţă să asculţi. Creează liniştea şi spaţiul necesare ca omul din faţa ta să ţi se dezvăluie aşa cum este cu adevărat: o operă de artă.

Curs de Branding personal, din 22 Aprilie – Un brand personal puternic și autentic te ajută să devii cunoscut pentru lucrurile la care ești bun, te diferențiază și te poate poziționa ca un expert pe nișa ta. Într-o lume aglomerată și foarte zgomotoasă, branding-ul personal te ajută să-ți găsești propria voce și să-ți atingi obiectivele de carieră și de business.

Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, cu Geo Pana, din 24 AprilieAtelierul despre Trac&Charisma se adresează acelor persoane care vor să treacă mai ușor peste emoții, cursul ajutându-te să te apropie mai mult de ceilalți, din punct de vedere relațional. Prin exercițiile de la atelier vei afla care sunt acele unelte ce te pot ajuta să îți gestioneze emoțiile și să îți dezvolte charisma.

Vă așteptăm cu drag la Fundația Calea Victoriei în luna aprilie pentru a ne cunoaște mai bine pe noi înșine și a învăța să-i înțelegem pe ceilalți.

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Leave a Comment