POVESTEA PÂNTECULUI explorează-ți feminitatea prin RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ 25-26 mai

POVESTEA PÂNTECULUI
explorează-ți feminitatea prin RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ
– cerc pentru femei
25-26 mai, cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Care este povestea ta, Femeie?
Cum aduci în lume darurile feminității tale?
Cum este relația ta cu corpul tău? Cu senzualitatea, cu sexualitatea, cu creativitatea ta?

Pentru multe dintre noi, femeile, încă este o provocare să rămânem în contact cu adevăratele noastre nevoi, să ni le acceptăm și, mai mult de atât, să ni le onorăm cerând ceea ce avem nevoie din exterior pentru a ni le împlini.

Deși multe s-au schimbat odată cu mișcarea feministă, încă trăim predominant în valorile patriarhatului. Facem lucruri, suntem active, rezolvăm probleme. Dar într-un moment de liniște, când rămânem în tăcere, nu mai știm cine suntem și ce ne este propriu. Folosim corpul ca pe un obiect, uitând să și trăim prin el, să ne bucurăm prin el – acest spațiu în care se naște vitalitatea, creativitatea (fie că este un proiect, un cântec, un dans sau un copil), senzualitatea, frumusețea și tăria noastră interioară. Ca femei, am primit, timp de generații, un mesaj pejorativ legat de corp: fie că este ceva rușinos de explorat, fie că numai asta avem de oferit. Corpul, pentru multe femei, este ba prea mult, ba prea puțin. Cu siguranță un spațiu încă vag cunoscut.

Vă invit așadar să ne împrietenim cu corpul, să-i oferim spațiu să se miște, să simtă, să vorbească din adevărul lui, ținut ferecat atâta vreme. Vom face asta cu ajutorul Respirației Holotropice, de data aceasta cu intenția precisă de a primi răspunsuri legate de propria feminitate. Pentru ca apoi, prin art-terapie și cu suportul grupului de femei, să aducem darurile la lumină și să îndrăznim să le integrăm armonios în viețile noastre.

Cel mai important merit al Respirației Holotropice este acela de CONECTARE profundă cu propria ființă. Este ca o poartă către spații din interior uitate sau pierdute, către trăiri pe care le ignorăm sau pe care nici nu le bănuim ca fiind posibile, prinși în iureșul vieții grăbite de zi cu zi. Avem nevoie de contact autentic cu sine, pentru ca apoi să trăim relații împlinite cu ceilalți și să ne simțim existența bogată și plină de sens. Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici.

Vă aștept cu drag la întâlnire cu propria feminitate!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 25 mai (10.00-18.00) și Duminică, 26 mai (10.00-15.00)

Pentru înscriere și detalii: cristina.flueras@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți.

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 350 lei (320 lei pentru studenți sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment