POVESTEA PÂNTECULUI explorează-ți feminitatea prin RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ – cerc pentru femei 2-3 martie

Cum a început povestea ta, Femeie?

Cum ai trăit în uterul mamei tale și cum ai venit pe lume?
Cum îți exprimi darurile feminității tale?
Care este relația ta cu corpul tău? Cu senzualitatea, cu sexualitatea, cu creativitatea ta?

Prinse în taskurile de zi cu zi, în rolurile pe care le jucăm la job, acasă, în viața noastră socială, se poate întâmpla ușor să uităm de noi înșine. Pentru multe dintre noi, femeile, încă este o provocare să rămânem în contact cu adevăratele noastre nevoi, să ni le acceptăm și, mai mult de atât, să ni le onorăm cerând ceea ce avem nevoie din exterior pentru a ni le împlini.

Deși multe s-au schimbat odată cu mișcarea feministă, încă trăim predominant în valorile patriarhatului. Facem lucruri, suntem active, rezolvăm probleme. Dar într-un moment de liniște, când rămânem în tăcere, nu mai știm cine suntem și ce ne este propriu. Folosim corpul ca pe un obiect, uitând să și trăim prin el, să ne bucurăm prin el – acest spațiu în care se naște vitalitatea, creativitatea (fie că este un proiect, un cântec, un dans sau un copil), senzualitatea, frumusețea și tăria noastră interioară. Ca femei, am primit, timp de generații, un mesaj rușinos legat de corp: fie că este ceva rușinos de explorat, fie că numai asta avem de oferit. Corpul, pentru multe femei, este ba prea mult, ba prea puțin. Cu siguranță un spațiu încă vag cunoscut.


Vă invit așadar să ne împrietenim cu corpul, să-i oferim spațiu să se miște, să simtă, să vorbească din adevărul lui, ținut ferecat atâta vreme. Vom face asta cu ajutorul Respirației Holotropice, de data aceasta cu intenția precisă de a primi răspunsuri legate de propria feminitate. Pentru ca apoi, cu suportul grupului de femei, să aducem darurile la lumină și să îndrăznim să le integrăm armonios în viețile noastre.

Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici.

Vă aștept cu drag la întâlnire cu propria feminitate!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 2 Martie, 10.00-18.00 – Duminică, 3 Martie, 10.00-14.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 350 lei (300 lei pentru studente sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Cristina Flueraş

Psiholog, psihoterapeut

0723 335 105

Leave a Comment