POVESTEA PÂNTECULUI Respirație Holotropică și terapie de grup – cerc pentru femei

16-17 noiembrie, cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Cum a început povestea ta, Femeie?

Cum ai trăit în uterul mamei tale și cum ai venit pe lume?
Cum îți exprimi darurile feminității tale?
Care este relația ta cu corpul tău? Cu senzualitatea, cu sexualitatea, cu intuiția și creativitatea ta?

Pentru multe dintre noi, femeile, încă este o provocare să stăm în contact cu adevăratele noastre nevoi, să ni le acceptăm și, mai mult de atât, să ni le onorăm cerând ceea ce avem nevoie din exterior pentru a ni le împlini. De multe ori în mod inconștient, trăim alegerile de fiecare zi sub egida așteptărilor celorlalți de la noi, așa cum le-am înțeles în copilărie, așa cum le-am moștenit de la generații întregi de femei înaintea noastră.

Avem nevoie de spații de regăsire, de cercuri de femei, în mijlocul cărora să ne regăsim părți din noi care nu au avut suficient suport pentru a se dezvolta și manifesta în lume – în paradigma patriarhală în care încă ne aflăm. Cercuri de femei care pot fi oglinzi hrănitoare una pentru cealaltă, care pot împărtăși același câmp – chiar dacă experiențele și istoria de viață ale fiecăreia sunt diferite. Un câmp care să cuprindă toate trăirile umane – de la furie și durere, compasiune și sensibilitate, la senzualitate și asertivitate. Un câmp în care să vedem cum putem fi diferite dar împreună.

Pentru asta, vă invit în primul rând la o întâlnire cu corpul, senzațiile, emoțiile și toate experiențele sedimentate în el. Vom folosi Respirația Holotropică drept poartă către orice avem nevoie să aducem la suprafața conștiinței, în corp, în prezent. Îi vom oferi spațiu să se miște, să simtă, să vorbească din adevărul lui. Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici.

Iar apoi vom integra trăirile în cercul de femei, prin Gestalt-terapie, experimentând cum putem primi și dărui suport, construind împreună un spațiu de creștere pentru fiecare în parte.

Vă aștept cu drag la întâlnire cu propria feminitate!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 16 Noiembrie, 10.00-18.00 – Duminică, 17 Noiembrie, 10.00-15.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 350 lei (300 lei pentru studente sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. A parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment