Respiratie holotropica: workshop – Are aceasta cale o inima?

536985_10201571200055041_396819450_n

14 – 15  decembrie, ora 9:30 – 20:00, 9:30 – 14:00

“Când schimbi felul în care priveşti lucrurile, lucrurile pe care le priveşti se schimbă.” – Wayne Dyer

Respiratia Inimii este un instrument de constientizare si de invatat sa traim in Prezent – un instrument foarte drag noua, bland, subtil, aducator de deschidere si flexibilitate. Este de asemenea excelenta ca si pregatire pentru Respiratia Holotropica.

Cum functioneaza ?

Inima are un camp electromagnetic urias. Asta inseamna ca de aici, de la acest nivel, pot aparea profunde vindecari la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Inima are o inteligenta aparte si o capacitate de transformare uluitoare. “Traitul” in inima are o calitate anume – cand inima se deschide, perceptia asupra realitatii se modifica.

Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, Respiratia Inimii (metoda creata de Horia Turcanu & Elena Francisc) are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

La fel ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia inimii are drept scop reconectarea la dimensiunea universala a fiintei, integrarea polaritatilor si realinierea tuturor aspectelor noastre. Este o cale ce isi are originile in stari de constiinta extinsa, in viziunea samanica a interconexiunii cerului cu pamantul, cale ce aduce totul in centrul nostru, in inima, locul in care transformam si armonizam energia, redescoperind puterea de a iubi, de a accepta si imbratisa realitatea.

Ce ne aduce Respiratia Inimii?

• accesarea si experimentarea fiecarui centru energetic
• echilibru fizic si emotional
• creativitate si flexibilitate
• stare de bine si liniste interioara
• deschidere catre bucuria de a fi

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine.

Cu ajutorul unui anumit tip de respiratie si insotiti de o muzica ce potenteaza plonjarea in adancimile interioare, Respiratia Holotropica transcende mecanismele mintii rationale si faciliteaza deschiderea catre procesul de autovindecare. Se activeaza astfel memoria celulara si intreg campul de constiinta, oferind acces la toate nivelurile: domeniul senzorial (fizic), domeniul biografic (istoria personala), domeniul perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic individual).

Puteti gasi aici mai multe detalii despre Respiratia Holotropica.

Cost: 300 de lei (250 lei pentru stundenti / persoane cu venituri reduse).
Program: Sambata 9.30 – 20.00; Duminica 9.30 – 14.00
Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50%).
Adresa: str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Terapeuti:

Cristina Flueras – psiholog si psihoterapeut, terapeut transpersonal
Cristina este psiholog (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea din Bucuresti) si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Cristina este psihoterapeut – formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie din Romania) si in formare in metoda transpersonala a Constelatiilor Sistemice (Familiale) (Jutta Ten Herkel – Marea Britanie).
Facilitator workshop-uri de creativitate si autocunoastere prin pictura (Facultatea de Arte Plastice, Bucuresti).

Ana Maria Stefanescu – terapeut transpersonal, dream teacher, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Te asteptam cu drag!

Leave a Comment