Zi de Respirație Holotropică şi Respirația Inimii, cu Cristina Flueraș – 21 noiembrie

RHRespirația Holotropică ne aduce în primul rând darul conectării directe cu Sinele nostru profund, locul în care ne putem afla răspunsurile și din care vindecarea devine posibilă. Suferințe vechi și frici dobândite încă de pe când eram poate un mănunchi de celule în pântecul matern, sau moștenite transgenerațional, pot fi eliberate și transformate de către propria inteligență interioară, în energie de creștere. Resurse nebănuite, pe care le purtăm în noi dintotdeauna, daruri ancestrale ce abia așteaptă să fie primite și onorate la nivel conștient, sunt de asemenea disponibile într-o ședință de Respirație Holotropică.

Și poate cel mai important cadou al unei experiențe holotropice este observarea modului în care propriile noastre percepții modifică realitatea, faptul că fiecare dintre energiile-gânduri și energiile-emoții ne colorează într-un anumit fel existența și în același timp, că aceste conținuturi ale conștiinței sunt în continuă schimbare. Cu alte cuvinte, realitatea este mai plastică decât credem în mod obișnuit. Participăm activ la crearea ei, clipă de clipă. Iar acest dar prețios, care aduce cu sine și responsabilitatea pentru propriile trăiri și alegeri, ne poate ajuta să ne poziționăm sănătos în relația cu noi înșine și cu universul din care facem parte.

Mai multe detalii despre ce putem experimenta într-o sesiune de Respirație Holotropică și despre cum funcționează ea, puteți citi aici.

Respirația Inimii este mai presus de orice, un exercițiu de PREZENȚĂ tăcută, de atenție la fiecare părticică din noi înșine, pe fiecare palier de existență, ca ființe transcendente, întrupate în timp și în spațiu. În mod deosebit, fiecare moment trăit conștient în spațiul inimii modifică într-un fel subtil modul în care percepem realitatea. Inima are un câmp electromagnetic imens, un câmp vibrațional puternic. Asta înseamnă că dezvoltându-ne obișnuința de a ne conecta la câmpul inimii și aducând armonie în acest spațiu central al ființei noastre, această armonie se propagă în restul câmpului energetic, vindecând emoții, echilibrând straturile noastre profunde și aducând liniște și curgere firească în corp-minte-suflet.

Mai multe detalii despre Respirația Inimii puteți găsi aici.

Locuri limitate la 12 participanți. În acest moment, la workshop mai sunt 5 locuri disponibile.

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locul desfășurării: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Facilitator:

cris-smallCristina Flueraş psiholog, psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice. Facilitator workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti).

2 thoughts on “Zi de Respirație Holotropică şi Respirația Inimii, cu Cristina Flueraș – 21 noiembrie”

Comments are closed.