Saptamana 18 – 24 martie la spatiul Santosha

buddha handsMarţi 19 martie ora 18:30 (2h)
Yoga în doi cu Raluca Todor şi Manuel Benche

Un joc interpersonal în care îmbinăm yoga şi relaţionarea corporală cu un partener. Explorăm formele din yoga clasică – posturi corporale, respiraţie, conştienţă – în relaţie. Ne relaxăm, ne amuzăm, privim în noi şi către celălalt, mai împletim un fir în ţesătura inteligenţei nostre corporale şi relaţionale. Puteţi veni însoţiţi sau neînsoţiţi, ne vom grupa câte doi şi ad-hoc. Un atelier în colaborare cu Incubator107 Braşov.
Miercuri 20 martie
Vinyasa yoga şi meditaţie
ora 8:15 (1,5 h) – practică matinală de Vinyasa yoga
ora 9:45 (30 min)  – meditaţie
ora 17:30 (1,5 h) – practică de hatha yoga uşoară, cu accent terapeutic, mai potrivită pentru vârsta a doua.
Miercuri 20 martie ora 19:30 (2h)
Curs de teatru cu Cristina Voicu

De ce să vii la cursul de teatru? Pentru mai multă încredere în tine, testarea limitelor personale, provocări, joacă, comunicare, spontaneitate, ieșirea din rutina zilnică, un strop de imaginație, controlul emoțiilor, expresivitate, dicție, observație, memorie, mișcare scenică, ritm, improvizație.
Vino şi de data aceasta cu o poezie care îţi place și dacă timpul ne permite, ne vom descoperi și ne vom juca un pic și cu corpurile noastre.

Joi 21 martie ora 18:30 (2h)
Practică de Vinyasa yoga

Punem accentul pe posturi de echilibru, care cer o minte focalizată şi un corp bine aşezat, puse să lucreze împreună. Ne îndeamnă să reflectăm cât de important este un fundament temeinic pentru creşterea în orice plan – fizic, emoţional, intelectual, spiritual.

Vineri 22 martie ora 19:00 (1,5h)
Seară de meditaţie

Detensionăm şi energizăm corpul cu o scurtă practică de asana şi pranayama, cultivăm concentrarea minţii şi “şlefuim” al treilea suport din practica meditaţiei, Inima.

Sâmbătă 23 martie (10:00 – 20:00)
Duminică 24 martie (10:00 – 14:00)
Visul ca Poartă a Inimii – workshop de Active dreaming şi Respiraţia Inimii  cu Ana Maria Ştefănescu şi Cristina Craciun
Visele ne vorbesc despre dorinţele sufletului, ne învaţă despre sănătatea trupului şi a minţii, ne poartă în trecut şi în viitor, vindecând şi eliberându-ne calea, prevestesc noi întâlniri în viaţa noastră, ne conectează cu resursele şi cu energia noastră vitală, ne arată calea împlinirii destinului.
Active Dreaming este o sinteză originală care îmbină o metodă modernă de lucru cu visele, cu tehnici şamanice din vechime, creată de Robert Moss.
Respiraţia Inimii este o metodă subtilă şi blândă de întoarcere la sine, o cale de a trăi în prezent, în aici şi acum, eliberaţi de roluri şi credinţe, bucurându-ne de trup ca vehicul ce ne poarta în marea călătorie a vieţii.

Leave a Comment