Saptamana 27 mai – 2 iunie la spatiul Santosha Brasov

buddha handsLuni 27 mai ora 19 Hridaya yoga
Practică de hatha yoga (posturi, respiraţie, conştienţă) având ca temă o altă atitudine menită să aducă mai multă linişte interioară şi armonie în relaţiile cu lumea: aparigraha, non-acumularea sau controlul dorinţei de a poseda mai mult decât ne este cu adevărat necesar. Onorăm acest principiu explorând un număr mai mic de tehnici şi acordând fiecăreia mai mult timp, ca să-i culegem mai atent efectele.

Marţi 28 mai ora 19:00 (2h) Grup de călătorii şamanice  cu Howard G. Charing

Şamanismul este cea mai veche tradiţie spirituală pe care o cunoaşte omenirea. Chiar dacă trăim într-o societate diferită de cea în care trăiau strămoşii noştri, rădăcinile noastre, metodele străvechi care cultivă conștiența ne pot arăta cum să ne găsim sensul, poziția echilibrată faţă de natură, precum şi locul în ţesătura interdependentă a vieţii. Călătoria şamanică este una dintre cele mai profunde tehnici vizionare prin care putem dobândi cunoaştere intuitivă şi înţelepciune. Este o cale puternică de transformare personală şi recăpătăre a propriei puteri.

Aveţi oportunitatea de a călători însoţiţi de un practician internaţional care a lucrat cu unii dintre cei mai respectaţi şamani şi vindecători din Anzi, jungla amazoniană şi Filipine, co-autorul bestseller-urilor „Shaman, spiritul plantelor” şi „Ayahuasca Visions of Pablo Amaringo”. Nu este necesară experienţă anterioară în şamanism, aveţi nevoie doar de interes şi entuziasm. Vă sugerăm să aduceţi cu voi un caiet în care să vă scrieţi experienţele şi ceva cu care să vă acoperiţi ochii, o eşarfă sau o bandana. Alexandru Anton va asigura traducerea din engleză pe parcursul întâlnirii. Costul este de 45 RON, incluzând gustările şi băuturile răcoritoare.

Miercuri 29 mai Vinyasa yoga şi meditaţie
ora 8:15 (1,5 h) – practică matinală de Vinyasa yoga
ora 9:45 (30 min)  – meditaţie
Miercuri 29 mai ora 19:30 (2h) Curs de teatru  cu Cristina Voicu

De ce să vii la cursul de teatru? Pentru mai multă încredere în tine, testarea limitelor personale, provocări, joacă, comunicare, spontaneitate, ieșirea din rutina zilnică, un strop de imaginație, controlul emoțiilor, expresivitate, dicție, observație, memorie, mișcare scenică, ritm, improvizație.
Joi 30 mai Vinyasa yoga
ora 17:30 – practică uşoară, terapeutică
ora 19:00 – accent pe secvenţe dinamice de posturi, integrând principiile de bază: respiraţia profundă şi conştientă (pranayama), coordonarea mişcărilor şi respiraţiei (vinyasa), integrarea energetică (bandha) şi focalizarea atenţiei (drishti).
Vineri 31 mai ora 8:15 (1,5h)
Practică matinală de Vinyasa yoga
Duminică 2 iunie ora 9 Yoga în natură
Ne întâlnim la ora 9 în staţia de autobuz din Prund (capătul maşinilor 50, 51, 52) şi urcăm 5 minute până la o pajişte de sub pădure, deasupra Bisericii Sfânta Treime. Să vă aduceţi o pătură sau izopren de întins pe iarbă şi un hanorac, poate fi răcoare.

Leave a Comment