SUNETE VINDECĂTOARE – celebrăm un nou început:21 decembrie

Dragilor,

în preajma solstițiului de iarnă, avem bucuria să onorăm anul ce tocmai se încheie și să celebrăm un nou început – un nou spațiu destinat vindecării prin conexiune armonioasă cu viața și cu ceea ce înseamnă creștere, înăuntru și în relațiile noastre cu lumea.

Așadar, CELEBRĂM!


Celebrăm printr-o Meditație de Intenție pentru 2020 în ritmul tobei, lăsând anul 2019 în urmă, cu tot ce a însemnat el pentru noi și îndreptându-ne spre noul an cu deschidere și curiozitate de descoperire.

Iar pentru restul serii, avem doi invitați speciali care ne vor răsfăța inima și simțurile. Andreea Măiastra Aron și Narcis Virgiliu ne oferă o Cântare În-cântătoare cu boluri tibetane, gonguri japoneze, tobe șamanice, zuruitori, koshi bells, cu ajutorul acordeonului monoton – shruti box și ale ”instrumentului” cel mai surprinzător – vocea umană. O Cântare pentru a ne relaxa, împământa, energiza și stimula imunitatea, dar și pentru a ne bucura împreună de vibrația sunetelor și de libertatea de expresie.


Sunetul deschide porți în ființa noastră. Străbate spațiul și timpul, iar corpurile noastre – emoțional, mental și fizic, sunt permeabile la sunet. Sunetul curăță, restructurează și hrănește. Acest lucru se întâmplă datorită principiului rezonanței – capacitatea de a modifica frecvențele distorsionate din organism, înlocuindu-le cu alte frecvențe benefice. Împreună ne vom “acorda sufletele”, așa cum spunea Pitagora, cel care a descoperit încă din Antichitate că muzica este matematică și că geometria sacră a Universului este cel mai intens manifestată prin armonia muzicii.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună!

Cristina și Victor

Program:

Sâmbătă, 21 decembrie, 18.00-21.00

Donație recomandată: 55 lei – oferiți în exclusivitate invitaților noștri

Pentru că spațiul poate găzdui până la 16 persoane, pentru participare vă rog dați mail la: cristina@traiesteconstient.ro

Adresa: Str. Dr. Leonte Anastasievici nr. 36 (zona Cotroceni)

FACILITATORI:

Andreea Măiastra Aron
Consilier Dezvoltare personală, Trainer în Arte Combinate, Terapie prin sunet cu toba samanică
“Merg de câtiva ani pe drumul regăsirii de Sine. Am început această călătorie cu ajutorul Șamanismului siberian. Lucrez cu toba șamanică și cu vocea. Sunt pasionată de Sound Healing, de Artă, Art terapie și de lucrul cu Arhetipurile. Mă pasionează traditiile ancestrale, tezaurul universal ancestral cultural, ritualic și mitologic.

Narcis Virgiliu:
Terapeut la Sound Therapy, Aromaterapeut la Centre of Excellence, Silver Member la International Alliance of Holistic Therapists, Terapeut la Centre of Excellence
Narcis este El Condor după botezul șamanic și “survolează cerul” cu bucurie pentru a-și alege, în mod hedonistic, pasiunile și plăcerile din registrul artelor senzuale, din spațiul artei fotografice și cel al sunetelor terapeutice. Călătorind pe aripi de sunet, el dansează cu focul pentru a-și menține puterea interioară, putând astfel crea stări de relaxare profundă și momente de neuitat la tobă, gonguri, boluri tibetane, fluier, monocord, shruti box și koshi bells.

Leave a Comment