Workshop de hrana vie si yoga la Studio Santosha – 17 noiembrie

Yoga_Red_Green_PepperDuminică 17 noiembrie, ora 9:30, Santosha Studio, Brasov

Protecţii naturale pentru sezonul rece cu Anca Pavel, consilier în nutriţie şi Raluca Todor, psiholog şi instructor de yoga
Am intrat în sezonul rece, plin de sărbători şi de noi inspiraţii, dar şi de provocări pentru organism. Temperaturile scăzute ne cresc sensibilitatea, iar multe bacterii suportă mai bine frigul şi sunt mai virulente în lunile reci. Suntem mai expuşi răcelilor, virozelor şi durerilor de articulaţii. Corpul nostru răspunde la zilele mai scurte şi perioadele mai lungi de întuneric adaptându-se pentru “hibernare”: măreşte secreţia de melatonină şi o inhibă pe cea de serotonină, substanţa bunei dispoziţii. Aceasta ne predispune la somnolenţă şi melancolie, uneori chiar depresie.
Cum ne putem ajuta corpul şi psihicul să-şi menţină sănătatea, rezistenţa şi vioiciunea chiar şi în lunile reci?

Vă invităm să descoperiţi câteva soluţii naturale, la îndemâna oricui: preparate gustoase şi proaspete din fructe, legume şi seminţe (făcute pe loc, dar şi reţete pentru acasă) şi exerciţii accesibile din yoga (posturi, atitudini mentale, forme de respiraţie, meditaţie şi relaxare) pe care să le putem practica zi de zi.

9:30 – 12:30
Sesiunea  1: Trusa naturală pentru imunitate
Smoothies pline de substanţe care ne întăresc imunitatea şi exerciţii din yoga care măresc rezistenţa organismului şi ne întăresc articulaţiile.
14:00 – 17:00
Sesiunea 2: Trusa naturală pentru bună dispoziţie
Preparate hrănitoare, exerciţii şi atitudini din yoga care să ne păstreze zâmbetul luminos, creierul tonic şi inima voioasă.
Număr de locuri disponibile: 15
Cost: 35 lei/sesiune sau 60 lei ambele sesiuni.
Pentru înscriere şi rezervarea locului, se plăteşte un avans de 15 lei/sesiune.
Detalii și înscrieri:
pavelanca@gmail.com, 0734 087 848 (Anca)
contact@santosha.ro, 0723 328 663 (Raluca)

Leave a Comment