Workshop de RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ și integrare prin GESTALT TERAPIE, 5-6 octombrie, cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Workshop de RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ și integrare prin GESTALT TERAPIE
5-6 octombrie
cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Vă invit cu drag la prima călătorie holotropică din această toamnă, în care vom explora vastul univers interior și vom accesa resursele vindecătoare ale corpului la nivel fizic și emoțional, pentru ca apoi, prin art-terapie și cu suportul grupului, să identificăm și să aducem cu asumare darurile din experiență în viața noastră.

În acești 8 ani de când facilitez Respirația Holotropică, am învățat că această călătorie interioară poate aduce multe resurse valoroase și conștientizări la suprafață, care devin cu mult mai utile dacă experiența este apoi ancorată în structura Eu-lui. Cu alte cuvinte:
 

  • Ce sens are ce am trăit pentru mine, cel/cea de acum?
  • Ce vrea să îmi transmită corpul?
  • În ce fel se leagă reprezentările din starea holotropică cu viața mea actuală, cu credințele și valorile mele?
  • Ce este diferit pentru mine după experimentarea acestei stări extinse de conștiință?
     

Altfel, în lipsa etapei esentiale de integrare, starea de bine ce urmează trăirii holotropice se diluează în timp și experiența tinde să rămână doar un moment „UAU”, decupat de realitatea și provocările vieții personale. Vom utiliza în acest sens art-terapia și suportul grupului, pentru a găsi cel mai potrivit sens și folos pentru existența fiecăruia.

Despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici. Combinând un anumit tip de respirație cu o muzică puternic evocatoare și cu atenția îndreptată în interior, memoria celulară a corpului, cea care păstrează toate experiențele noastre anterioare, se activează. Astfel că senzații timpurii, amintiri arhaice, poate chiar mai vechi decât propria existență așa cum o cunoaștem, de la naștere încoace, emoții puternice, imagini arhetipale, toate pot fi trăite într-o stare extinsă de conștiință, oferindu-ne posibilitatea să integrăm de la un alt nivel conținutul apărut, în personalitatea de acum. Imensa bogăție a trăirilor posibile într-o astfel de experiență ne poate deschide o poartă importantă către cine suntem și ce potențial avem cu adevărat.

Vă aștept cu drag să explorăm împreună!
Cristina
 

Program:
Sâmbătă, 5 octombrie, 10.00-18.00 – Duminică, 6 octombrie, 10.00-14.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro
Locuri limitate la 14 participanți.
Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)
Cost: 350 lei (320 lei pentru studenți sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment